به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن منصوری شامگاه پنجشنبه در مراسم بزرگداشت ۹ دی در مسجد لولاگر تهران افزود: حماسه ۹ دی خنثی کننده یک فتنه صهیونیستی و آمریکایی بود که بازخوانی آن ضروری است و البته عدهای تمایل به بازگویی و بازخوانی این روز ندارند.
وی ادامه داد: حماسه ۹ دی دست قدرت الهی است و خداوند متعال به برکت حرمت اهل بیت (ع) به مردم امداد رساند.
نماینده عالی دولت در استان تهران گفت: ملت ایران روزهای دشواری را پشت سر گذاشته اند و البته در بزنگاههای تاریخی با حضور به موقع در صحنه سربلند میدان بودند.
منصوری بیان کرد: اتفاقات آن سالها باید بازخوانی شود و برگزاری این جلسات برخلاف وحدت نیست و اتفاقا بازخوانی مساله ٨٨ ضرورت دارد تا عبرت آموزی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه برای فتنه سال ۸۸، دو دیدگاه وجود دارد، افزود: دیدگاه اول این است که آن رویداد را یک اتفاق بدانیم اما غلط است و دیدگاه دوم این است که آن اتفاق از قبل برنامهریزی شده و دارای ماهیت براندازی بود.
استاندار تهران گفت: دلایل اتفاقات ٨٨ از جنس فتنه بود و رهبر انقلاب تاکید داشتند که فتنه بوده است.
منصوری خاطرنشان کرد: یادآوری و بزرگداشت حماسه ۹ دی مُهر تاییدی به حرکت توام با بصیرت ملت ایران است.
وی ادامه داد: جنس فتنه سال ۸۸ از جنس انقلابهای رنگی و کودتای مخملی بود و آمریکا در این کودتاها درصدد است تا در کشورهای هدف از بازندگان انتخابات پیروز بسازد و در این انقلاب ها ارکان حاکمیت هدف قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: در حقیقت بخش اصلی جریان اصلاحات از سالها قبل سعی در تئوریزه کردن سکولاریسم در مطبوعات و جراید وابسته به خود داشت و مواضع سران فتنه از سال های قبل آغاز شده بود و آغاز این موضع گیریها اساسا در سال ۸۴ و در انتخابات ریاست جمهوری آن سال بود.
نماینده عالی دولت در استان تهران با بیان این مطلب که از چند ماه قبل از آغاز انتخابات در سال ۸۸ برخی موضع گرفتند که نظام باید امانتدار رای مردم باشد، گفت: در حقیقت با بیان این نظرات سعی در القای این مطلب داشتند که نظام در برگزاری انتخابات امانتدار رای مردم نبوده است.
منصوری ایجاد کمیته صیانت از آرا در ستادهای انتخاباتی برخی کاندیداها را کاملا هدفمند و با هدف ایجاد عملیات روانی در جامعه ارزیابی کرد و افزود: این فتنه کور با ورود به موقع مردم در حماسه ۹دی ابتر ماند و همین مسجد لولاگر در متن مقابله با اغتشاشات سال ۸۸ بود.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب با درایت در همان موقع در سخنرانی خود بر سلامت انتخابات تاکید کردند اما سران فتنه نظام را تهدید می کردند.
استاندار تهران گفت: تلخترین حادثهای که در فتنه ۸۸ اتفاق افتاد اتهام زنی به نظام اسلامی با شهیدسازی از طرفداران سران فتنه بود که خسارتهای فراوانی به کشور زد و مخدوش شدن اعتبار نظام در صحنه بین المللی از مهمترین این خساراتها بود.
منصوری بیان کرد: آسیب جدی که این فتنه به وحدت ملی در سال ۸۸ به نظام وارد کرد موجب طمع ورزی قدرت های استکباری و دشمنان ملت ایران شد .
وی ادامه داد: ظلمی که آن ایام به نظام و نیروهای انقلاب و شعائر دینی و عاشورا شد را هرگز فراموش نمیکنیم و در خصوص سال ۸۸ و حوادث عاشورا به عنوان شاهد عینی حاضر در مجلس عزاداری سیدالشهدا (ع) عرض میکنم که بعد از اتمام عزاداری بارانی از سنگ بر سر عزاداران مجلس امام حسین (ع) را در خیابانهای اطراف دانشگاه تهران شاهد بودیم.
رییس شورای تامین استان تهران گفت: به فضل خدا و توجه اهل بیت (ع) از فتنه سال ۸۸ عبور کردیم و بساط فتنه گران اساسا با جسارت آنها به ساحت مقدس اهل بیت (ع) جمع شد.
منصوری همچنین با گرامیداشت دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی به تبیین ویژگیهای فردی این شهید والامقام پرداخت و گفت: هر چند ٢ سال است که محروم از حاج قاسم هستیم اما غم هجر و دوری ایشان آنچنان است که انگار سالیان زیادیست که شهید سلیمانی را از دست داده ایم و ایام شهادت ایشان به ملت ایران بسیار سخت گذشته است .
وی ادامه داد: حاج قاسم خود را به شدت انقلابی میدانست و خود را فارغ از جریانهای حزبی میدانست و این درسی برای ما مسوولان است؛ به فرموده رهبر معظم انقلاب از ویژگیهای حاج قاسم شجاعت و تدبیر توامان بود.
استاندار تهران یادآور شد: از ویژگی های دیگر حاج قاسم که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب هم بود این است که با وجود تسلط ایشان به مسائل نظامی حدود شرعی را رعایت می کرد و این مورد باید نصب العین مسوولان باشد.
نظر شما