جوانان به تأسی از سردار دلها همه برای کشور قاسم سلیمانی باشند

تهران- ایرنا- فرمانده مرکز بسیج وزارت آموزش و پرورش، با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ابراز امیدواری کرد که جوانان به تأسی از سردار دلها همه قاسم سلیمانی دیگری برای کشور باشند.

شاپور محمدزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: این شهید بزرگوار در وصیتنامه خود باور قلبی دارد که ولی فقیه تنها نسخه نجات بخش امت و اسلام است و این از نگاه باز این شهید به موضوع ولایت فقیه نشان دارد.

وی خاطرنشان کرد: امید است همه مانند شهید حاج قاسم سلیمانی در ایران به گونه‌ای فعالیت کنند تا کشتی انقلاب و اسلام را به دست صاحب اصلی آن برسانیم.

محمدزاده اضافه کرد: آموزش و پرورش در شناساندن شهید سلیمانی به دانش آموزان فعالیت های زیادی داشته است. برای همین ملت ایران در روز تشییع جنازه وی، مرد و زن از همه گروه ها و اقشار مختلف کشور حضور داشتند.

وی اظهار داشت: شخصیت شهید سلیمانی واقعا فراجناحی، گروهی و بین المللی است و همه برای این شهید بزرگوار احترام خاصی قائل هستند.

فرمانده مرکز بسیج وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در آموزش و پرورش شخصیت شهید سلیمانی به خوبی تبیین شده است و ما برای ارایه و معرفی اقدامات، برنامه‌ها و سیره آن شهید بزرگوار به دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می گیریم.

محمدزاده گفت: جایگاه شخصیتی سردار دلها بر همه ما مشخص است. نهضت سوادآموزی به عنوان اولین سازمان نهاد آموزشی و پژوهشی در کشور سیره شهید سلیمانی، منش، رفتار و بصیرت وی را وارد کتب درسی نهضت سوادآموزی کرده و کتاب «سربازی به نام وطن» به کتاب‌های این سازمان اضافه شده است.

برگی از زندگی پرافتخار سردار شهید سلیمانی

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی روز ۲۰ اسفند ماه سال ۱۳۳۵ در یکی از شهرستان های استان کرمان به نام رابُر چشم به جهان گشود. وی دوران کودکی و نوجوانی خود را در کنار پدر به کار بنایی گذراند و در سال های جوانی در سازمان آب کرمان پیمانکار یکی از بخش های آن شد. 

او پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این نهاد پیوست. با شروع جنگ تحمیلی، سلیمانی چندین گردان از سپاهیان کرمان را آموزش داد و به جبهه‌های جنوب اعزام کرد و کمی بعد، خود در صدر یک گروهان به سوسنگرد اعزام شد تا از پیشروی رژیم بعث در جبهه مالکیه جلوگیری کند.

سردار شهید سلیمانی در سال ۱۳۶۰ با حکم محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، به عنوان فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله منصوب شد و در بسیاری از عملیات ها شرکت داشت و از فرماندهان عملیات‌های والفجر هشت، کربلای چهار و کربلای پنج نیز بود. با پایان یافتن جنگ در سال ۱۳۶۷، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند. سردار سلیمانی در سال ۱۳۷۶ به فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و بهمن ۱۳۸۹ درجه سرلشکری (بالاترین درجه نظامی در ایران) را از دست رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا دریافت کرد.

سرانجام سرباز ولایت و امت اسلامی سردار سرتیپ پاسدار حاج قاسم سلیمانی فرمانده فداکار، شجاع و بی‌نظیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بامداد (جمعه ۱۳ دی ۹۸) در پی حمله پهپادی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد پس از عمری مجاهدت، فداکاری و نقش‌آفرینی‌های ماندگار و پرافتخار در راه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و سرافرازی ایران عزیز به شهادت رسید.

در این حمله تروریستی در مجموع ۱۰ نفر شهید شدند. سردار سرتیپ پاسدار حسین جعفری نیا، سرهنگ پاسدار شهرود مظفری نیا، سرگرد پاسدار هادی طارمی و سروان پاسدار وحید زمانیان از شهدای پاسدار همراه سردار سلیمانی بودند. همچنین در این حمله تروریستی ابومهدی مهندس معاون نیروهای حشدالشعبی عراق و چهار عراقی دیگر شهید شدند. بر اساس اعلام پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، دستور این حمله پهپادی را دونالد ترامپ رییس جمهوری وقت این کشور صادر کرد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha