تبدیل وضعیت ایثارگران باید انجام شود 

تهران- ایرنا- معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: مساله تبدیل وضعیت ایثارگران بخش بسیار کوچکی از خدمتی است که باید درخصوص ایثارگران انجام شود.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، «میثم لطیفی» با حضور در فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی، روند تبدیل وضعیت ایثارگران را بررسی و تشریح کرد.

وی گفت: مساله تکریم خانواده معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، دغدغه‌ای جدی برای همه ماست؛ فارغ از اینکه ما جزئی از این مجموعه، یا از این قافله عقب باشیم مساله تبدیل وضعیت ایثارگران بخش بسیار کوچکی از خدمتی است که باید درباره ایثارگران انجام شود. 

معاون رئیس جمهوری ادامه‌داد: گاهی اوقات ایثارگران در برخی از موارد خجالت می‌کشند عنوان کنند که ایثارگر هستند؛ زیرا این تصور وجود دارد که ایثارگران امکاناتی دریافت کرده‌اند. اما در برابر عظمت این کار بزرگ، برای خانواده معظم شهدا اقدام خاصی انجام نشده و ما مکلف و موظف هستیم در هر منصبی که هستیم به این مساله رسیدگی کنیم.

وی با اشاره به موضوع تبدیل وضعیت ایثارگران، تصریح‌کرد: همکاران ما در سازمان اداری و استخدامی کشور، ۹ مرحله را برای فرآیند تبدیل وضعیت ایثارگران تعریف کردند که فقط مرحله نخست آن حضوری و بقیه از طریق سامانه انجام می‌شود. در سامانه «پاکنا» (پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری) لحظه‌به‌لحظه می‌توانیم روند کار را رصد کنیم.

لطیفی اضافه‌کرد: مراحل فرآیند کار بدین شکل است که نخست ایثارگر حضوری در دستگاه اجرایی خود، درخواست اولیه ثبت می‌کند و سپس موضوع از سوی کارگزین دستگاه‌های اجرایی بررسی و بعد از تایید ذی‌حساب، تایید بالاترین مقام استان و تایید بالاترین مقام ستاد، ‌شناسه‌ای استخدامی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور صادر می‌شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به دغدغه‌های دستگاه‌های اجرایی در این فرآیند، اظهار داشت: تناسب ‌نداشتن پُست‌های موجود و تعداد درخواست‌های تبدیل وضعیت و همچنین نداشتن شرایط احراز، از جمله دغدغه‌ها و مشکلات دستگاه‌های اجرایی در این فرآیند است که با همکاری مجلس و دستگاه‌های اجرایی آن را عملی کنیم.

به گزارش ایرنا، مطابق با بند «و» ماده ۴۴ قانون برنامه توسعه، همه دستگاه‌ها مکلفند در چارچوب سهمیه استخدامی و جایگزینی نیروهای خروجی خود دست‌کم ۲۵ درصد نیازهای استخدامی خود را از بین جانبازان و آزادگان فاقد شغل و فرزندان و همسران شهداء و جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر و فرزندان و همسران آزادگان (یک سال و بالای یک سال اسارت) معرفی شده از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران (با رعایت سقف مقرر در این بند)، تامین و به استخدام آنان از محل مجوزهای مربوط و پست‌های بدون متصدی اقدام کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha