امیر ارجمند فر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد یکهزارو ۴۲ پروانه تولید انفرادی، ۱۱ پروانه تولید کارگاهی، ۶۰ کارت شناسایی و یک جواز تاسیس کارگاهی بود.
وی اضافه کرد: این مجوزها در راستای توسعه کارگاههای صنایعدستی، ایجاد اشتغال، ایجاد فرصتهای جدید شغلی، گسترش و توسعه صنایعدستی در استان صادرشده است.
این مسوول ادامه داد: زنجان از استانهای برجسته در زمینه صنایعدستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمندی را در زمینه چاقوسازی، ملیلهکاری، گلیمبافی، چاروق دوزی، پلاس بافی، معرقکاری و غیره خلق کرده است.
این مسوول، ادامه داد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در حوزه صنایعدستی در افزایش ماندگاری جوانان در روستاها، جلوگیری از مهاجرت به شهرها، مهاجرت معکوس و بازگشت روستاییان، توسعه صنایعدستی روستایی و ارتقای درآمد روستائیان بوده است.
به گفته وی، بیشترین میزان اشتغال ایجادشده حوزه صنایعدستی در بخش توسعه روستایی و عشایری بوده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۳۶۰ رشته صنایعدستی در ایران فعال است که ۵۵ رشته از این تعداد در استان زنجان وجود دارد.
گفتنی است هماکنون هزاران نفر در این استان از محل تولید و فروش صنایعدستی ارتزاق میکنند و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
نظر شما