امام جمعه ساری : جریان مقاومت به برکت خون سردار سلیمانی پربارتر شد

ساری - ایرنا - نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری با اشاره به دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ، گفت : به برکت خون سردار سلیمانی ، جریان مقاومت پربارتر از گذشته شده است و شهادت این سردار تاثیر بسزایی در این زمینه داشته است .

به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لایینی در خطبه های نمازجمعه ساری افزود : مقام معظم رهبری اخیرا در سالگرد شهادت سردار سلیمانی فرمودند که شهید سلیمانی ملی ترین و امتی ترین فرد بودند و حضور ده ها میلیون نفر در مراسم تشییع جنازه او نشان دهنده این نوع شخصیت وی است .

وی گفت : به خاطر همین ویژگی است که فراتر از ملت ایران ،  امت اسلام در سوگ او گریست و همگان به این نکته آگاه هستند که شهید سلیمانی در برابر خطراتی که امت اسلامی را تهدید می کرد مقابله و ایستادگی کرد .

محمدی لایینی افزود : به برکت خون سردار سلیمانی ، جریان مقاومت پربارتر شده است است و اکنون شهید سلیمانی از عنوان سردار سلیمانی برای دشمن خطرناک تر است چرا که دشمن فکر می کرد که موانع برطرف شده است اما اکنون نام شهید سلیمانی خطرناک تر از عنوان او در زمان حیاتش است .

وی ادامه داد : انتقام اصلی ادامه دارد و خواستار انتقام راستین از همه عواملی هستیم که در شهادت او دخیل بودند .

امام جمعه ساری  با اشاره به گلایه هفته گذشته اش در خصوص تعطیلی برخی واحدهای صنعتی و تولیدی و فروختن زمین ها گفت : افراد زیادی در قالب نیروهای کار در این مراکز فعالیت می کردند اما به دلیل سوء استفاده قصوری به چنین وضعیتی دچار شده اند که از آن جمله کارخانه تخته سه لای شهید رجایی و کولر سازی که تعطیل شده اند و زمین های آنها نیز فروخته شده است .

محمدی لایینی از دادگستری مازندران خواست تا در قالب دو تیم در این خصوص پیگیری های لازم را انجام دهد و گفت : تیم اول باید کارخانه هایی را که اخیرا دچار مشکل و تعطیل و واگذار شدند شناسایی کند و تیم دیگر مجموعه هایی را که سال های گذشته خط تولیدشان متوقف وتعطیل شد شناسایی و چرایی این اتفاق را بررسی و مشخص کند. این موضوعات مطالبات استانی از دستگاه قضایی است .

امام جمعه ساری از هجدهم دی ۱۳۵۷ به عنوان افتحاری ساری نام برد و گفت : از میان هشت شهید دوران انقلاب اسلامی در ساری ، سه شهید به نام های عسگری توفیقی ، محمود علامه و سید حسن عابدی پور مربوط به تاریخ هجدهم دی ۱۳۵۷ هستند که در آن دوران انقلاب از خود گذشتند و نهال انقلاب را با خون خود سیراب کردند .

وی تاکید کرد : خیابانی به نام همین روز در ساری نامگذاری شده است و نصب عکس این شهدا در میدان شهدای ساری مطالبه ای است که مسوولان مربوطه آن را عملی کنند .

امام جمعه ساری به برگزاری دو نمایشگاه در دبی و حضور ایران در این مجموعه ها اشاره و تصریح کرد : این نمایشگاه ها که از نظر اهمیت و میزان حضور کشورها در سطح المپیک به شمار می روند اما دقت نظر لازم از سوی مسولان کشورمان در نوع ارائه افتخارات ایران نشده است به طوری که در این غرفه ها توانمندی این ملت به نمایش گذاشته نشده تا نشان دهد که ملت ایران در عظمت و بالاترین تولید علم و فناوری در زمینه های گوناگون است.

وی همچنین در خصوص نمایشگاه دهکده جهانی دبی نیز گفت : آن چیزهایی که در  این نمایشگاه عرضه شد تنها آثار باستانی و تاریخی است و آثار و دستاوردهای انقلاب و پس از انقلاب ، ارزش ها ، علم و فناوری کشور در آن دیده نمی شود و باید مسئولان مربوطه به خاطر عدم برنامه ریزی مناسب در این خصوص مواخذه شوند .

محمدی لایینی افزود : ایام فاطمیه امسال با دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی مصادف شده است و در این روز ۲۵۰ شهید گمنام در سراسر کشور تشییع و تدفین شدند که بسیار بدرقه خوبی از شهدا شد و تجلیل خوبی از سردار سلیمانی را مردم به نمایش گذاشتند و از این حضور قدردانی می کنم .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha