به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کرمان، علیاصغر شالبافیان در نشست با سرمایهگذاران بخش خصوصی صنعت گردشگری استان در محل هتل پارس کرمان افزود: از این پس گردشگران و اتباع خارجی که وارد استان کرمان میشوند میتوانند در فرودگاه بینالمللی آیتالله هاشمی رفسنجانی شهر کرمان روادید اخذ کنند و این امر در بلندمدت موجب افزایش حضور گردشگران خواهد شد.
وی تاکید کرد: این قبیل اقدامات در تسهیل در خدماترسانی و امکان جذب بیشتر گردشگران خارجی بسیار موثر است.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به اینکه استان کرمان به دلیل بهرهمندی از جاذبههای متنوع و متعدد تاریخی و طبیعی، یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشور است بیان کرد: خوشبختانه در این خطه آثار ثبت جهانی زیادی وجود دارد و اخیرا گردشگری مقاومت نیز به این جذابیتها افزوده شده است.
وی با اشاره به خیل عظیم زائران مزار سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: وزارتخانه میراثفرهنگی درصدد تسهیل ورود مشتاقان و علاقه مندان از داخل و خارج از کشور به استان کرمان است و تدوین و اجرای طرحی با محوریت و هدف شناساندن آثار مرتبط با شهید سلیمانی در ترویج گردشگری مقاومت در دستور کار قرار دارد.
شالبافیان گفت: معرفی بیشتر جاذبههای گردشگری، تسهیل ورود گردشگران و تکمیل زیرساختها از برنامههای اصلی این وزارتخانه در استان کرمان است.
وی افزود: کمک به تکمیل پروژههای صنعت گردشگری یکی از اقدامات مهم وزارت میراثفرهنگی طی ماههای اخیر بوده و از محل تبصره ۱۸ منابعی برای فعال سازی، تکمیل و بازسازی پروژههای این صنعت اختصاص یافته که استان کرمان در این زمینه به شکل ویژه دیده شده است.
به گزارش ایرنا وجود هشت اثر جهانی، بیش از ۷۰۰ اثر ثبت ملی و حدود هفت هزار جاذبه تاریخی و طبیعی، رنگین کمان خوشرنگی از مجموع جاذبه ها را برای علاقه مندان گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در کرمان به نمایش می گذارد و کرمان را به مقصد مهمی در صنعت مهم گردشگری تبدیل کرده است.
کرمان با هشت اثر ثبت جهانی از جمله ارگ بم (بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دستکند میمند با چندهزارسال قدمت، باغ زیبای شازده با ویژگی های منحصر به فرد باغ و معماری عمارت آن، دشت کویر لوت در منطقه شهداد کرمان که قدیمی ترین درفش جهان از آنجا به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم و روستای دارستان سیرجان و این شهرستان به عنوان خاستگاه بافت گلیم شیرکی سیرجان، بیشترین آمار آثار ثبت جهانی را به خود اختصاص داده است.
نظر شما