به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شهرداری منطقه ۱۰ تهران، در این آیین با شکوه و معنوی جمع کثیری از خانوادههای معظم شهدا، شهروندان ولایی و شهید پرور منطقه، "محمد آخوندی"، "سید احمد علوی و "مهدی پیرهادی" اعضای شورای اسلامی شهر تهران، "رضا شرفی" شهردار منطقه ۱۰، "سرهنگ بالیده" فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مقداد، "محمدرضا ارغوانی" رییس آموزش و پرورش منطقه، جمعی از علما، روحانیون و اعضای شورایاری محلات حضور داشتند.
شهردار منطقه ۱۰ تهران در سخنانی به رشادتها، دلاوریها و افتخارات در عرصه رزم، حفظ کیان نظام جمهوری اسلامی و مراقبت از مرزهای ایران اسلامی در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، اشرار، قاچاقچیان، جنگهای داخلی کردستان و نقش موثر سردار سلیمانی در عرصه اجتماعی با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری در جذب حداکثری، اشاعه فرهنگ بسیجی و مکتب شهادتطلبی، تکریم و تعظیم خالصانه خانواده معظم شهدا اشاره کرد و از این شهید به عنوان یک الگو در حوزههای مختلف و الگوی واحده برای یک ایرانی متدین و معتقد به نظام جمهوری اسلامی نام برد.
رضا شرفی با اشاره به حضور و فعالیت گروهک تروریستی داعش با رهبری استکبار جهانی علیه اسلام و شعائر اسلامی گفت: حاج قاسم به عنوان فرمانده سپاه قدس به همراه بسیج نیروهای مردمی به دفاع مردم سوریه و عراق و صیانت از حریم حرمت حرم مطهر ائمه معصومین پرداختند و در دنیا به شهدای مدافع حرم شهره شدند و برگ زرین دیگری در کارنامه سردار رشید و توانمند ما رقم خورد.
وی با اشاره به فرمایش حضرت آیت الله خامنه ای مبنی بر این که امروز نام شهید سلیمانی بسیار خطرناکتر از سردار سلیمانی برای دشمنان است گفت: امروز مکتب سلیمانی که در ادامه مکتب شهدا است با تاکید بر صداقت، بصیرت، شجاعت، شهامت، حمایت و پشتیبانی از ولایت فقیه، اشاعه روحیه بسیجی و شهادت طلبی دارای پیروان میلیونی جوانی است که با عنایت خداوند متعال هر روز به تعداد این پیروان از نقاط مختلف جهان به این مکتب اضافه خواهد شد.
سردار "رحیم نوعیاقدم" همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در این آیین گفت: بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی "قاسم مکتب است او فرد نیست" و با این که ۲ سال از شهادت دردانه قهرمانمان گذشته، متاسفانه هنوز نسخهای که بتوانیم به دانش آموزان، نوجوانان، جوانان، اساتید، علما، اصناف، خواهران و برادران و آحاد مردم بدهیم که بخواهند مثل حاج قاسم سلیمانی باشند، نداریم و باید در اتاق فکری برای تعریف و توصیف و پیدا کردن مولفههای تشکیلدهنده مکتب سلیمانی کار کنیم.
وی در ادامه، مکتب قاسم سلیمانی را در سه محور مدیریتی، مقاومتی و تربیتی تقسیم کرد و گفت: قاسم قهرمان خدایی بودنش بود و خداوند متعال او را قهرمان کرد و قهرمانیاش را از ایمان، باور، اخلاص، شهامت و شجاعنش به دست آورد.
وی اهل بیتی بود و مسیرش مسیر اهل بیت بود و ولایت پذیری اعتقادی و اطاعت پذیری هستهای داشت و در شناسایی دشمن در تمام سطوح مهارت بالایی داشت.
وی در بخشی از سخنان خود به انسجام و وحدت بخشی حاج قاسم در محور مقاومت اشاره و تصریح کرد: تفکر حاج قاسم تفکری راهبردی در پیشبرد امور بود که دیدی فوق استراتژیک داشت که استراتژیک طرحریزی و تاکتیکی عمل می کرد.
وی به نفی بروکراسی در مدیریت اشاره کرد و گفت: در مکتب حاج قاسم سلیمانی مردم، محور، ولینعمت و صاحب نظام هستند که باید به آنها خدمت شود.
وی تکریم خانواده معظم شهدا را در مکتب قاسم سلیمانی امری ضروری تلقی کرد و یادآور شد: امنیت، معیشت و لحظه به لحظه زندگیمان را مدیون و مرهون خون شهدا هستیم و باید انقلابی باشیم و روح خدمتگزاری مسئولین به دهه شصت برگردد.
سردار نوعی اقدم به حماسی بودن سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: در محور مقاومت، قاسم نمی ترسید و شجاعت و نترس بود و نترس بودنش بر اعتقادش به نصرت الهی بود، وی ایمان پایه، باورپایه و قرآن پایه بود و همیشه آرامش و سکینه داشت و دلش به خدا قرص بود.
همچنین در این مراسم از خانواده معظم شهیدان محمدرضا جبلی، عبدالله باقری، سیدمهدی حسینی، حسین براتی، قاسم ابراهیمی، سید احمد فاطمی، جعفر حسینی و محمدجواد رستمی از شهدای مدافع حرم با اهدای لوح تجلیل بعمل آمد و نقاشی چهره حاج قاسم سلیمانی به رسم یادبود به سردار رحیم نوعیاقدم اهدا شد.
نظر شما