به گزارش روز شنبه ایرنا، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، محمدمهدی عزیزی با اعلام این خبر گفت: طبق دستور شهردار تهران و باتوجه به وضعیت استان سیستان و بلوچستان و به ویژه شهرستان کنارک، شهرداری تهران و به تبع آن سازمان مدیریت پسماند و سازمان آتشنشانی در روزهای گذشته تلاش کردند تا مجموعه اقداماتی را برای تخلیه سیلاب در این شهرستان سیلزده انجام دهند.
برهمین اساس روز ۱۲ دی ماه، ۲دستگاه جنتکس به ظرفیت ۱۵ هزار لیتر و با مکش قوی توسط ۲ دستگاه کمرشکن ۴محور به استان سیستان و بلوچستان اعزام شدند تا به همراه اکیپ تخصصی سازمان آتش نشانی معابر و منازل کنارک را به وضعیت عادی بازگردانده و به بهترین شکل به مردم سیلزده این شهرستان خدماترسانی کنند.
وی افزود: همچنین، با توجه به شرایط اضطراری شهرستان کنارک و درخواست مسئولان این شهر از شهردار محترم تهران، در تاریخ ۱۷ دی ماه ۲دستگاه کامیونت فان ویژه جمعآوری و حمل پسماند به سیستان و بلوچستان اعزام شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارسال تجهیزات شهرداری تهران به استان کرمان برای برگزاری مراسم دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی عنوان کرد: در تاریخ ۱۱ دی ماه تعداد ۳ دستگاه خودرو تریلر ولوو به همراه کفی ۹ دستگاه ماشین برقی ویژه حمل و نقل افراد را به شهر کرمان بردند. ضمنا ۳ دستگاه کامیون ۱۰ تن هم برای انتقال داربست و چادر در اختیار سازمان بهشت زهرا(س) قرار گرفت تا تجهیزات این سازمان به همراه ۵۰ عدد مخزن پسماند ۱۱۰۰ لیتری به گلزار شهدای کرمان اعزام شود.
به گفته وی، روز جمعه ۱۷دی ماه، پس از اتمام مراسم دومین سالروز شهادت سردار رشید اسلام و جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی، نسبت به بارگیری و انتقال اقلام ارسالی اقدام و وسایل صبح شنبه عازم تهران شدند.
بازدید مدیران سازمان مدیریت بحران تهران از مناطق سیل زده
سرپرست و مدیران سازمان مدیریت بحران شهر تهران با هدف بررسی وضعیت مناطق سیل زده در جنوب استان سیستان و بلوچستان و کمکرسانی به این مناطق ضمن بازدید از مناطق سیل زده به بررسی ابعاد آسیبهای ناشی از سیل و نیازهای این مناطق پرداختند.
علی نصیری با اشاره به اهداف این بازدید گفت: به اتفاق جمعی از همکاران در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و همکارانمان در مجمع کلانشهرهای ایران، حسب وظیفه سازمانی و تکلیف ذاتی از طرف شهردار تهران به عنوان رئیس کلانشهرهای کشور برای کمک و یاری هموطنانمان در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان که در بارشهای سنگین اخیر دچار حادثه شدند، اعزام شدیم و از شهرستان چابهار و کنارک بازدید کردیم.
وی یادآور شد: شهرهای چابهار و کنارک در حوزه شهرسازی، نگهداشت و خدمات شهری با معضلاتی مواجهاند که با وقوع سیلاب این مشکلات تشدید شده است.
نصیری افزود: با بازدیدهایی که از محل زندگی شهروندان ، معابر شهری و بررسی فضاهای شهری صورت گرفت و همچنین با شرکت در جلسه ای که با حضور فرماندار ، شهردار و همکاران محلی انجام شد، مقرر شد که بعد از منطبق کردن درخواستها با ضوابط حاکم برشهرداری تهران، بر مبنای دستورات شهردار تهران بتوانیم به سیل زدگان کمک کنیم.
وی درباره کمکها و درخواستهای مناطق سیلزده استان گفت: مقرر شد که ابتدا برای خروج شهر از وضعیت بحرانی به بررسی اجرای یک طرح اضطراری بپردازیم، همچنین با توجه به کمبود امکانات در حوزه خدمات شهری به تجهیزاتی چون خودروهای مکانیزه نیاز است که با حمایت شهردار تهران و معاون خدمات شهری این وسایل به مناطق مورد نظر ارسال می شود.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند که دستگاهها برای خدمترسانی شرکت کنند، ما هم وظیفه خود میدانیم به اندازهای که قانون به ما اجازه میدهد و بضاعت فنی داریم به کمک های تخصصی به شهرداریهای چابهار و کنارک ادامه دهیم و هر کمکی که بتوانیم دریغ نکنیم.
معاون آمادگی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز گفت: شهر کنارک دچار یک سری اشکالات و نواقص زیرساختی در حوزه شهرسازی است که این مشکلات آثار خود را در سیل اخیر نشان داده است و اگر باز هم اتفاقی در این مقیاس رخ دهد، این شهر توان مقابله با آن را ندارد.
اسماعیل سلیمی افزود: بر اساس گفتههای شهردار، ۷۰ درصد شهر دچار بافت فرسوده است و همچنین به دلیل وجود بافتهای ریزدانه و کوچههای کم عرض امکان امدادرسانی درست کاهش پیدا میکند.
وی افزود: با این حال ظرفیتهای بالقوهای نیز اطراف شهر مثل ساحل منطقه وجود دارد که میتوان با طراحی درست تخلیه آبهای سطحی را به این نقطه هدایت کرد که در ابتدای ساخت شهر به آن توجه نشده است.
نظر شما