یک هزار و ۹۹۰‌ فرزند شاهد و ایثارگر قزوین در نوبت اشتغال قرار دارند

قزوین- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: یک هزار و ۹۹۰ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران قزوینی در نوبت اشتغال قرار دارند که بخشی از آنها از طریق شرکت در آزمون استخدامی جذب دستگاه‌های اجرایی می‌شوند.

غلامرضا حقایق پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اشتغال فرزندان شاهد را دغدغه اصلی بنیاد شهید قزوین دانست و افزود: موضوع اشتغال جوانان، مهمترین و بزرگترین مشکل کشور است و جامعه ایثارگران نیز از این موضوع مستثنی نیست.

وی اظهار داشت: امسال ۳۰۵ نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران استان در دستگاه‌های دولتی جذب شدند و ۱۰۵ نفر نیز در حال گزینش هستند و کارهای اولیه آنها برای جذب در دستگاه‌های دولتی انجام شده است.

حقایق پور تصریح کرد: براساس قانون برنامه ششم توسعه دولت موظف است تمامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد را در دستگاه‌های دولتی استخدام کند که کار شناسایی و تبدیل وضعیت این افراد در حال انجام است.

وی با اشاره به ایجاد فرصت شغلی برای فرزندان شهدا و ایثارگران از طریق آزمون‌های استخدامی، افزود: مدرک تحصیلی این افراد باید متناسب با درخواست دستگاه‌های اجرایی باشد و ما نیز براین اساس، فرزندان شاهد و ایثارگر را معرفی می‌کنیم.

این مسوول تاکید کرد: ما به دنبال ایجاد اشتغال پایدار برای ایثارگران و تبدیل وضعیت استخدامی این افراد در دستگاه‌های اجرایی هستیم و امیدواریم بخشی از مشکلات اشتغال آنان رفع ‌شود.

 وی با اشاره به طرح‌های خوداشتغالی و کارآفرینی بنیاد شهید استان، افزود: طرح‌های خوداشتغالی و کارآفرینی ایثارگران با پرداخت وام و تسهیلات اشتغالزایی از طریق منابع داخلی بانک های عامل طرف قرارداد، پرداخت یارانه سود و کارمزد به طرح‌های اشتغالزا، فعالیت در حوزه کسب‌وکار خرد و مشاغل خانگی اجرایی می‌شود.

حقایق پور با بیان اینکه تسهیلات ما از وام ۵۰ میلیون تومانی قرض الحسنه شروع می‌شود، افزود: اعطای وام قرض الحسنه ۵۰ میلیون تومانی از طریق بانک‌های دولتی و وام‌های بالاتر بین ۱۰ تا ۱۵ درصد سود را از طریق بانک‌های عامل در برنامه خود داریم.

وی یادآور شد: تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه اشتغال پرداخت شده است.

استان قزوین دارای سه هزار شهید سرافراز و هفت هزار و ۲۰۲ جانباز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha