روابط عمومی این دانشگاه در مطلب ارسالی روز دوشنبه افزود: در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دُز، به ۶ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۱۵۱ دُز رسیده است.
بر این اساس، از این تعداد سه میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۶۱ دُز نوبت اول و دو میلیون و ۹۵۲ هزار و ۷۷۷ دُز نوبت دوم واکسن کرونا بوده است.
بنا بر این گزارش، مشاور عالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به برنامه ریزی برای بازگشایی دانشگاه ها و مدارس و برگزاری حضوری کلاس های درس، تکمیل واکسیناسیون گروه های هدف با دریافت دُز سوم واکسن کرونا را در شرایط کنونی ضروری خواند.
محمود نجابت با بیان اینکه سویه جدید کروناویروس موسوم به «اومیکرون» نسبت به سویه های گذشته این بیماری سرایت پذیری بالاتری دارد، از مردم استان خواست همچون همیشه یاور مدافعان سلامت باشند و با مراجعه به مراکز واکسیناسیون در استان، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند تا با مشارکت همگانی بتوانیم هر چه زودتر این بحران را پشت سر بگذاریم و به روزهای عادی زندگی برگردیم.
مشاور عالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آمار بالای ابتلا به نوع شدید بیماری و فوت ناشی از کرونا در افرادی که واکسن دریافت نکرده و یا واکسیناسیون کاملی نداشته اند را دلیل محکمی برای اهمیت مشارکت در این برنامه دانست.
نجابت با اشاره به اینکه تاکنون چهار مرحله از طرح مدیریت هوشمند مقابله با کرونا اجرا شده است، در پنجمین مرحله که در حال اجراست علاوه بر لزوم واکسیناسیون کامل کارکنان، ارایه خدمات در مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی به مراجعه کنندگان تنها با ارایه کارت واکسن امکان پذیر خواهد بود.
وی ضمن بررسی وضعیت کرونا در فارس و آمار مبتلایان و موارد بستری بیماران کووید۱۹ در بیمارستان های استان طی چند روز گذشته تاکید کرد: با وجود روند نزولی وضعیت کرونا در استان، اما همچنان لازم است با هوشمندی و مشارکت عمومی در زمینه رعایت شیوه نامه های بهداشتی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی و پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی ها، به مقابله با این اپیدمی جهانی کمک کنیم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز هم طی اطلاعیه ای، آخرین وضعیت کرونا در استان فارس را از ابتدای شیوع تا دوشنبه، بیستم دی ۱۴۰۰، اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و ۸۵۸ هزار و ۵۳۴ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، ۵۱۴ هزار و ۳۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.
از مجموع تست های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۵۷۷ هزار و ۵۰۲ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۴۴۹ هزار و ۷۶۶ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۲۸۱ هزار و ۲۳ مورد تست سریع انجام شده و ۶۴ هزار و ۲۶۴ بیمار مثبت شناسایی شده است.
با بستری ۹۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۴۲۰ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، ۷۳ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
در ۲۴ ساعت گذشته سه هم استانی دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به هفت هزار و ۴۳۲ نفر رسید.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۵۰۵ هزار و ۱۲۶ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
نظر شما