به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمد مهدی اسماعیلی در دیدار با سرپرست، مدیران و جمعی از علاقهمندان قرآنی در محل این وزارتخانه، گفت: عمده تاکید ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر توجه، توسل به قرآن و سواد آموزی قرآنی است تا همگان با ترویج، گسترش معارف و آموزه های این کتاب آسمانی بتوانیم جامعه ای سراسر قرآنی را شکل دهیم.
اسماعیلی با تاکید براینکه وظیفه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش و کمک به عمومی شدن، آموزش قرآن، تبیین مفاهیم، حفظ و... است، اظهار داشت: بی تردید ترویج و گسترش قرآن و معارف و آموزههای این کتاب آسمانی ما را به سمت تمدن نوین اسلامی هدایت می کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تهدیدها و تهاجم فرهنگی دشمنان که امروز نوجوانان و جوانان ما را نشانه رفته است، تاکید کرد : در این برهه حساس زمانی راهی جز توسل به قرآن و گسترش معارف و آموزه های قرآنی نداریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر این نکته که از ابتدای قبول مسئولیت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ادامه کار معاونت قرآن و عترت مباحثی مطرح بود که فعالیت های دینی و قرآنی وزارتخانه در قالب یک مجموعه جمع آوری شود، اظهارداشت: همواره تاکید من بر این بوده که باید فعالیت های قرآنی قوی و استوار از سوی معاونت قرآن و عترت بدون هیچ تقلیلی شکل گرفته و ادامه یابد.
اسماعیلی ادامه داد: نگاه ما در بازسازی های ساختار داخلی این است هرانتخابی باید با دقت لازم صورت پذیرد و برای ایجاد تحول جدی و بنیادین از نیروهای شاخص و انقلابی استفاده کنیم.
عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به اینکه برای فعالیت های قرآنی سال ۱۴۰۱ پیشبینی های لازم مد نظر قرار گرفته و لحاظ شده است، گفت: بنا داریم فعالیتهای معاونت قرآن و عترت به بهترین و قوی ترین حالت ممکن با رفع مشکلات موجود به ویژه در بخش سخت افزاری ادامه یابد.
اسماعیلی تاکید کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هرآنچه مربوط به پشتیبانی باشد به عنوان خادم قرآن انجام خواهیم داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه ابراز امیدواری کرد تا با حضور نیروهای جهادی و انقلابی شاهد رشد و تعالی و همچنین تحولات و رخدادهای خوب و خوشایند در حوزه معاونت قرآن و عترت باشیم.
در ادامه این دیدار شماری از فعالان قرآنی به بیان نقطه نظرات و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.
نظر شما