پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس در گزارش روز سهشنبه خود به نقل از محمود رضایی کوچی افزود: کارمزد این تسهیلات چهار درصد و مدت زمان بازپرداخت آن ۲۰ ساله خواهد بود.
او ادامه داد: کمکهای بلاعوض شامل روستاییانی میشود که سرپناه آنها در اثر سیل تخریب شده و تا زمان احداث بنای جدید مجبور به زندگی در مکان دیگری هستند.
وی بیان کرد: همچنین برخی دیگر نهادها نیز وعده اعطای کمکهای بلاعوض به واحدهای آسیب دیده را دادهاند که از جمله بنیاد مستضعفان که سیمان مورد نیاز ساخت و ساز واحدهای تخریبی را تامین کرده و به بنیاد مسکن تحویل داده است.
رضایی کوچی گفت: با توجه به تاکید کمیسیون عمران مجلس بر لزوم تامین اعتبار برای مقاوم سازی بناهای فرسوده در بودجه ۱۴۰۱، مقرر شد در استان فارس اعتبارات بیشتری جهت مقاوم سازی و ساخت بناهای تخریب شده از سیل پرداخت شود .
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس افزود: هرچند سیل اخیر خسارتهای گسترده ای را به مردم و زیرساخت های شهری و روستایی وارد کرد اما در زمینه بازسازی واحدهای مسکونی تخریب شده تصمیمات خوبی از سوی متولیان این موضوع در سطح ملی گرفته شد.
رضایی یادآور شد: ارقام خسارات اعلام شده از سوی ستاد مدیریت بحران فارس به هیات دولت گزارش شده و با تخصیص تسهیلات مورد نیاز، عملیات بازسازی زیرساخت ها و واحدهای مسکونی و جبران خسارت کشاورزان استان آغاز خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تا اعتبارات لازم در این زمینه زودتر تصویب شده و کار بازسازی واحدهای سیل زده شتاب گیرد.
سیل روزهای ۱۲و ۱۳دی ماه ۱۴۰۰ در جنوب فارس زیان های مالی و تلفات جانی برجا گذاشت که در این میان، مناطق مختلفی در شهرستانهای لارستان، لامرد، مُهر و خنج خسارات بیشتری را تجربه کردند که در بخش بیرم لارستان این خسارتهای بیش از مناطق دیگر بود. این بارشها به شبکهها و خطوط انتقال و توزیع آب در ۱۷ شهر و ۱۲۱ روستای جنوب استان نیز آسیب وارد کرد. پیش از این، خسارات سیل به زیرساختهای استان یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام شد. علاوه بر آن، در بخش کشاورزی و دامداری این استان نیز بنا بر اعلام معاون وزیر جهاد کشاورزی، افزون بر هفتصد میلیارد تومان خسارت سیل ثبت شد.
نظر شما