به گزارش ایرنا، «ربیعه علیمحمدی» روز چهارشنبه در جلسه بررسی برنامه های کمیته خواهران ستاد دهه فجر استان همدان، افزود: در راستای تبیین و تکریم جایگاه زن و مقام مادر و با هدف گسترش فرهنگ و سیره فاطمی در جامعه اسلامی در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) مصادف با ایام الله مبارک دهه فجر برنامه های منسجم و مستند پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه زنان این مرز و بوم در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، طول انقلاب و همچنین دفاع مقدس در مبارزه با دشمن نقش تعیین کننده ای داشتند، خدمت، اطلاع رسانی و آگاه سازی زنانی که در مناطق کم برخوردار زندگی میکنند را از اهداف برگزاری برنامه ها در هفته گرامیداشت مقام زن دانست.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان گفت: فراهمسازی زمینه حضور و مشارکت پرشور قشر عظیم زنان کشور در برنامه ریزی و برگزاری هر چه باشکوهتر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آئینهای بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر و آشناسازی هر چه بیشتر بانوان با دستاوردهای انقلاب اسلامی از اهداف برگزاری این برنامه ها است.
علیمحمدی، اجرای نهمین همایش ملی اسوه های صبر و مقاومت با محوریت خانواده معظم شهدا، دعوت از اساتید و سخنرانی با محوریت تعالی اجتماعی بانوان، عزت نفس و اعتماد به نفس بانوان، دعوت از مشاوران طب سنتی ایرانی و دعوت از بانوان مفاخر استان برای الگو پذیری در نسل جوان را از برنامه های شاخص در این هفته برشمرد.
وی افزود: برگزاری کارگاه های فرهنگی هنری برای کودکان، نوجوانان و بانوان و دعوت از اساتید میراث فرهنگی برای مستند سازی آثار هنری زنان و استفاده از مربیان فنی و حرفه ای برای آموزش صنایع دستی از دیگر برنامه های اجرایی به مناسبت این ایام است.
وی از برگزاری جشن «بانوی سرافراز الوند» به مناسبت هفته زن خبر داد و گفت: این مراسم با همت حوزه علمیه خواهران روز دوم بهمن در سالن فردوسی همراه با برگزاری مسابقه عکاسی "بوسه بر دستان مادر" پیش بینی شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه های محلی و فروش محصولات خانگی زنان با محوریت زنان سرپرست خانوار، ایستگاه عکاسی با لباس محلی و اسلامی با همکاری میراث فرهنگی، فروش محصولات فرهنگی با موضوع بانوان شهیده و عفاف برگزار می شود.
علیمحمدی از اجرای پویش «زندان جای مادران نیست» با همکاری استان قدس رضوی، ستاد دیه و دفتر امور بانوان در هفته زن و دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: در این پویش زنان دارای فرزند زیر ۱۸ سال که مرتکب به جرم غیرعمد شدند با همت خیران و تمامی اقشار جامعه به آغوش خانواده بازمیگردند.
وی از برگزاری دوره های کلاس ضمن خدمت با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی برای تمامی بانوان شاغل در دستگاههای اجرایی با محوریت فرزندپروری خبر داد و گفت: مقرر شد که هفته ای یک روز جلسات مشاوره خانواده در هر دستگاهی برای تمامی خانواده ها برگزار شود تا مشکلات خانوادگی در قشر تحصیل کرده به حداقل برسد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان با اشاره به اینکه آمار ازدواج در دوران شیوع ویروس کرونا افزایش یافته پیشنهاد داد که به مناسبت هفته زن پویشی برای حذف مراسمات اضافی ازدواج در راستای فرهنگسازی و تسهیل در امر ازدواج راه اندازی شود تا جوانان با حذف رسم و رسوم اضافی با آرامش بیشتری زندگی خود را آغاز کنند.
علیمحمدی گفت: قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به تمامی دستگاهها ابلاغ شده و تمامی دستگاهها موظف به اجرای آن هستند و برای هر دستگاهی وظایف خاص در آن پیش بینی شده است.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ سازی ازدواج در سن ۲۰ تا ۳۵ سال و تشویق زنان به فرزند آوری با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی استان صورت گیرد گفت: امروزه زنان و دختران ایرانی مصممتر و آگاهتر از گذشته شده، آماده ایفای نقش اساسی در مسیر آرمانهای انقلاب اسلامی هستند.
روز ۲۰ جمادی الثانی برابر با سوم بهمن ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) در تقویم رسمی کشور روز زن نامگذاری شده است.
نظر شما