به گزارش ایرنا، این نشست که عصر سه شنبه با محوریت شناخت آسیبهای اجتماعی برگزار شد، شرکت کنندگان، راهکارهای مناسب در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ناهنجاریها اجتماعی درمیان جوانان و جوانان را ارائه وبر هم افزایی و تعامل هرچه بیشتر خانوادهها با پلیس، آموزش و پرورش و بهزیستی تاکید کردند.
معاون فرهنگی اجتماعی نیروی انتظامی ویژه کیش در این نشست با اشاره به جمعیت ۴۰ هزار نفری ساکنان کیش گفت: در حال حاضر بیش از هشت هزارو 500 دانش آموز در کیش تحصیل میکنند و این تعداد به همراه خانوادههای آنان ۶۵ درصد جمعیت ساکن کیش را تشکیل میدهند.
سرگرد محمد زنگانه، اعتیاد، افسردگی، عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، سرقت و کلاهبرداریهای مجازی و حقیقی را عمده آسیبهای اجتماعی نوجوانان و جوانان در کیش اعلام کرد و افزود: افزایش تعامل و همکاریهای پلیس و آموزش و پرورش میتواند نقش تاثیر گذاری در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و کاهش آمار جرایم، ایفا کند.
وی همچنین از آمادگی کامل پلیسهای تخصصی، مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری و پلیس فتا در راستای بهره گیری از ظرفیتهای پلیس در این حوزه خبر داد.
رییس اداره آموزش و پرورش کیش نیز در این نشست گفت: آسیبهای اجتماعی حوزه جوانان و نوجوانان را حاصل بی توجهی به هنجارهای اجتماعی است و در دنیای امروز سرعت بالای انتقال اطلاعات در برخی موارد پیامدهای منفی و ناهنجاریهایی را به همراه داشته است.
پرویز حیدری راد افزود: تعامل سازنده نیروی انتظامی با آموزش و پرورش همراه نقش تاثیر گذاری در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و پیش برد اهداف آموزش وپرورش داشته است.
این دوره تخصصی یک روزه با حضور ۳۵ نفر از معلمان حوزه آسیبهای اجتماعی با مشارکت بهزیستی، آموزش و پرورش و پلیس در محل سالن رازی مرکز همایشهای بین المللی برگزارشد.
در این دوره علاوه بر کارشناس بهزیستی، کارشناسان پلیس، رؤسای پلیس های تخصصی و رئیس آموزش و پرورش کیش به آسیب های اجتماعی جزیره کیش و اهمیت برنامه ریزی با مشارکت سایر دستگاه ها با مطالبه به حق مدرسان پرورشی تاکید کردند.
برنامه ریزی آموزشی در خصوص آسیب های اجتماعی در سه سطح والدین، دانش آموزان و معلمان مورد توجه است و اهمیت آن برای والدین در روند تربیتی فرزندان، معلمان در آموزش به دانش آموزان و دانش آموزان برای روشنگری و شناخت مسیر درست می باشد.
عمده آسیب های اجتماعی مطرح در جزیره کیش از جمله اعتیاد، ناهنجاری ها، افسردگی، سرقت، عدم رعایت فرهنگ ترافیک، فضای مجازی و کلاهبرداری مجازی و حقیقی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
نظر شما