محمد هادی ایمانیه ، چهارشنبه در این گردهمایی افزود: فرمانداران شهرستانها باید با رعایت خط قرمزها با رویکرد تعاملی، مدیریت کنند.
وی ادامه داد: مسئولیت پذیری مدیران نباید وابسته به خوشآمد دیگران باشد و باید تا آخرین روز مسئولیت با تمام توان برای رضای خداوند بکوشیم و خدمتگزار باشیم.
او بیان کرد: انتظار داریم فرمانداران با حضور و بازدید از همه بخشهای شهرستان، مسائل و معضلات را رسیدگی و مخصوصا به مناطق محروم تر که صدایشان کمتر به گوش مسئولان میرسد توجه ویژه داشته باشند.
استاندار فارس، خواستار میدان دادن به جوانان و فراهم کردن زمینه حضور آنها در کنار مدیران شد و افزود: فرمانداران با رصد مشکلات و معضلات شهرستانها، مانع از بروز مسائل و بحرانهای اقتصادی و اجتماعی شوند.
ایمانیه، در خصوص سفرهای شهرستانی استاندار و تعهدات این سفرها هم گفت: قولهایی که در این سفرها داده میشود باید پیگیری و محقق شود و این موضوع، مولفه مهم ارزیابی فرمانداران خواهد بود.
وی، مباحث اجتماعی را از مهمترین مسائل هر شهرستان برشمرد و اضافه کرد: فرمانداران باید نسبت به استفاده از نیروهای توانمند در این حوزه اهتمام داشته باشند و با استفاده از تمام ظرفیتها در جهت کنترل آسیبهای اجتماعی، اجازه ندهیم جامعه به بدیها عادت کند.
پیگیر جذب اعتبار طرحهای فاضلاب هستیم
استاندار فارس، بر لزوم پیگیری راهاندازی تاسیسات فاضلاب در شهرهای فاقد شبکه فاضلاب تاکید کرد و افزود: برای تامین اعتبارات لازم در این زمینه مشغول رایزنی هستیم و فرمانداران استان هم باید علاوه بر اعتبارات دولتی، با پیش فروش پساب فاضلاب به صنایع اطراف در این زمینه اقدام کنند.
ایمانیه گفت: با طرح فروش پساب فاضلاب به صنایع، هم مشکل فاضلاب شهرها حل میشود و هم مشکل کمبود آب صنایع مرتفع میگردد.
وی، استفاده مجدد از آب در صنعت، کنترل برداشت غیرمجاز از چاههای آب با در نظر گرفتن وضعیت بهره برداران و تامین جایگزین و احداث کانالهای انتقال آب برای جلوگیری از هدررفت آب را از جمله طرحهای مهم برای مدیریت مصرف آب برشمرد.
استاندار فارس افزود: تغییر الگوی کشت با همکاری جهاد کشاورزی در شهرستانها، ترویج کشتهای گلخانهای، تقویت آبیاری تحت فشار و گسترش کشت و صنعت از دیگر راهکارهای کنترل مصرف آب به شمار میرود.
او بیان کرد: ارتقاء تکنولوژی در حوزه کشاورزی نیز علاوه بر اینکه موجب افزایش برداشت محصول در واحد سطح، به کنترل مصرف آب نیز منجر خواهد شد.
شهرستانها برای مدیریت حوادث غیرمترقبه آمادگی داشته باشند
استاندار فارس، بر لزوم وجود آمادگی در شهرستانها برای مدیریت حوادث غیرمترقبه تاکید کرد و گفت: لازم است چند نقطه به عنوان قطب تامین تجهیزات مشخص شود و امکانات لازم برای مدیریت حوادث در آنجا ذخیره گردد.
ایمانیه، لایروبی و احداث بندهای خاکی را بسیار کم هزینهتر از احداث سد دانست و افزود: آبخیزداری میتوانست از بسیاری مشکلات ناشی از وقوع سیل در نقاط مختلف استان بکاهد که بر همین اساس این مهم باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
لزوم کاهش ۱۰ درصدی تلفات حوادث رانندگی در شهرستانهای استان
استاندار فارس، بر لزوم کاهش ۱۰ درصدی فوتیهای ناشی از تصادفات و حوادث رانندگی تا پایان امسال نسبت به پارسال در هر شهرستان استان شد و اضافه کرد: در سال آتی نیز در هر فصل باید ۱۰ درصد کاهش مرگ و میر ناشی از تصادفات رانندگی را در استان شاهد باشیم تا در پایان سال کاهش ۵۰ درصدی این تلفات را تجربه کنیم.
طرح آمایش سرزمین در شهرستانها بازنگری شود
وی، خواستار بررسی و بازنگری طرح آمایش سرزمین در شهرستانهای استان شد و افزود: فرمانداران پس از بازنگری این طرح، چنانچه ایجاد تغییراتی را ضروری دانستند پیشنهاد خود را تا پایان امسال مطرح کنند.
مانع تراشی برای سرمایهگذار ممنوع
استاندار فارس، در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تاکید بر لزوم حمایت همه جانبه مسئولان استان از سرمایهگذاری گفت: هیچ سازمان و مجموعهای حق ندارد چوب لایچرخ سرمایهگذار بگذارد. نگاه به سرمایه گذاری باید تغییر کند و در چارچوب قانون و ضمن رعایت حقوق عمومی، حمایت جدی از سرمایه گذاران شود.
ایمانیه افزود: فرمانداران استان باید بستههای سرمایهگذاری شهرستان را با کمک دستگاههای استانی آماده کرده و به دنبال جذب سرمایهگذاران باشند.
او ادامه داد: ترغیب سرمایهگذاران قبلی برای توسعه فعالیت هایشان و جذب سرمایهگذاران جدید نیز باید در دستور کار فرمانداران استان قرار گیرد.
استاندار فارس گفت: مدیران استان باید تفویض اختیارات خوبی به شهرستانها داشته باشند تا مشکلات شهرستانها به مرکز استان کشیده نشود.
دستگاه ها و سازمانهای استان فارس باید تا پایان ۱۴۰۱ تمام الکترونیک شوند
بنا بر گزارش دیگری، استاندار فارس گفت: همه دستگاه ها و سازمانهای استان فارس موظف شده اند تا پایان بهمن ماه برنامه زمان بندی شده ایی که بر اساس آن تا پایان ۱۴۰۱ خدمات خود را تمام الکترونیک ارائه دهند.
ایمانیه در سومین جلسه شورای راهبری استان، عنوان کرد: این شورا با هدف چابک تر شدن فعالیتهای سازمانها و ایجاد رضایتمندی بیشتر برای شهروندان تشکیل شده است.
استاندار فارس با اشاره به اینکه در این جلسه سه مصوبه کاربردی بررسی شد و به تصویب رسید عنوان کرد: بر اساس اولین مصوبه همه دستگاه ها و سازمانهای استان فارس موظف شده اند تا پایان بهمن ماه برنامه زمان بندی شده ایی که بر اساس آن تا پایان ۱۴۰۱ خدمات خود را تمام الکترونیک ارائه دهند.
وی افزود: این اقدام علاوه بر ایجاد بهره وری بیشتر رفت و آمد شهروندان را کاهش داده و موجب رضایتمندی میشود.
تجدید نظر در ارزیابی عملکرد سازمانها و ارگانها و دستگاه های مختلف از دیگر موضوعات مورد بررسی در این جلسه بود.
استاندار فارس بیان کرد: شاخصهای سنجش و ارزیابی باید واقعی تر و کارآمد تر و به واقعیت نزدیک تر شود.
استاندار فارس با بیان اینکه شهرداری ها گلایه ای از برخی دستگاه های اجرایی در خصوص عدم پاسخگویی به موقع به استعلامها دارند، اظهار کرد: در این جلسه مصوب شد دستگاه ها تا پایان سال پاسخ استعلام های مربوطه را از طریق سیستم شهرداری ارسال کنند.
فعالیت های عتبات عالیات به مردم اطلاع رسانی شود
استاندار فارس همچنین در دیدار با هیات امنا عتبات عالیات استان با اشاره به اینکه مجموعه ارزشمند عتبات عالیات همواره با همراهیهای و همکاریهای داوطلبانه مردمی اقدامات درخور توجهی انجام داده است بر لزوم رفع مشکلات و کاستی های مطرح شده از سوی اعضا حاضر در جلسه تاکید کرد.
ایمانیه افزود: فعالیتهای عتبات عالیات باید در برنامه های تلویزیونی و رسانهای به مردم معرفی شود که مصاحبه با خیرین میتواند یکی از این برنامه ها باشد.
وی همچنین عنوان کرد: پیگیری خواستههای مطرح شده از سوی هیئت امنا عتبات عالیات استان فارس، در بخشهای خصوصی و دولتی از سوی معاونت اقتصادی استانداری و سایر بخشهای مربوطه انجام خواهد شد.
انتصاب مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری فارس
بنا بر گزارش دیگری، استاندار فارس با صدور حکمی، محسن نعمتی را به عنوان مدیرکل دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری فارس منصوب کرد.
ایجاد اشتغال مددجویان زندانها می تواند مسیر بازگشت به خلاف را مسدود کند
استاندار فارس همچنین در جلسه انجمن حمایت از زندانیان استان با تاکید بر این مطلب که اشتغال و داشتن صندوق حمایتی از این مددجویان باید رویکرد اصلی در حمایت از زندانیان باشد پیشنهاد داد که با در اختیار قرار دادن برخی از ظرفیت ها به زندانیان برای آنها اشتغال ایجاد کرد.
ایمانیه افزود: در اجرای روش های حمایتی از زندانیان باید بگونه ای عمل شود که به جای کمک های مالی مقطعی، ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای آنها تامین شود.
استاندار فارس ضمن تاکید بر این مطلب که در حمایت از زندانیان با توجه به شرایط آنها با سه گروه مواجه هستیم، ادامه داد: در گروه نخست می توانیم با حمایت مالی از بدهکاران و محکومان مالی از ورود آنها به زندان ها جلوگیری کنیم همچنین برای گروه دوم که در زندان محکومیت خود را سپری می کنند، از طریق کمک های نقدی تلاش کنیم سریعتر از زندان آزاد شوند و در گروه سوم که به دلیل نوع جرم در زندان محکومیت خود را سپری می کنند شرایط را برای اشتغال خانواده آنها فراهم کنیم تا از نظر معیشتی در تنگنا قرار نگیرند.
ایمانیه تاکید کرد: ایجاد اشتغال برای مددجویان زندان ها می تواند مسیر بازگشت به خلاف را مسدود کند.
استاندار فارس همچنین بر لزوم توجه به وضعیت زنان زندانی به ویژه در حوزه جرایم مالی تاکید کرد.
نظر شما