سیدمجید آزیز روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرحهای عمرانی در سالهای ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و امسال آغاز شده و اجرای آن توسط پیمانکاران در مدت زمان مناسبی به اتمام رسیده است.
وی در تشریح طرحهای برق رسانی مزبور گفت: برق رسانی به ۱۱ روستای بدون برق در هشت شهرستان استان با اعتبار ۵۶ میلیارد ریال و برق رسانی به ۳۰۰ خانوار عشایر استان از طریق سامانه های خورشیدی قابل حمل از جمله طرحهای قابل بهره برداری در دهه فجر امسال است.
آزیز اجرای طرحهای توسعه و بهینه سازی شبکه های برق روستایی در ۹۰۰ روستای خراسان رضوی شامل تامین برق مشترکان جدید، جابه جایی ۲ هزار و ۱۲۰ پایه، اصلاح روشنایی معابر با نصب چهار هزار و ۶۵۰ سرچراغ ال.ای.دی و رفع ولتاژ با نصب ۱۱۵ دستگاه پست هوایی را از دیگر طرحهای آماده بهره برداری در استان برشمرد.
مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: تجهیز مرکز سمپات (سامانه مدیریت هوشمند ناوگان خودرویی)، استقرار سامانه مدیریت هوشمند ناوگان خودروی، سامانه هما (هوشمندسازی مراکز اتفاقات و عملیات) از دیگر طرحهایی است که همزمان با دهه فجر در این شرکت به بهره برداری می رسد.
وی افزود: خرید، نصب و راه اندازی بی سیم دیجیتال در شهرستانهای تابعه، نقاط اتوماسیون شبکه توزیع در بستر مخابراتی جی.پی.آر.اس، نقاط اتوماسیون شبکه توزیع در بستر مخابراتی یو.اچ.اف، لینکهای رادیویی باند آزاد برای برقراری ارتباط حوزه ستادی با شهرستانهای تابعه را نیز می توان در زمره طرحهای قابل بهره برداری شرکت برق خراسان رضوی دانست.
آزیز گفت: مراکز یا تکرارکننده های اتوماسیون شبکه در شهرستانهای تابعه، کلیدهای گازی فشار متوسط هوایی و تابلو کنترل این کلیدها نیز خریداری و نصب می شود که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد و همزمان با این ایام از نرم افزار ایکس.ان.ام.اس بی سیم های تکرارکننده های دیجیتال، نرم افزار دیسپاچر شبکه رادیویی بیسیم دیجیتال و سامانه بومی انوماسیون شبکه توزیع در دیسپاچینگ خراسان رضوی بهره برداری خواهد شد.
مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: ساخت اتاقک در سایتهای مخابراتی جهت برقراری ارتباطی حوزه ستادی با شهرستانهای تابعه، ساخت و تجهیز مراکز دیسپاچینگ ناحیه ای در شهرستانهای تربت حیدریه و سبزوار، تجهیز مرکز کنترل و هدایت شبکه توزیع برق در حوزه ستادی شرکت از دیگر طرحهای آماده بهره برداری در دهه فجر امسال است.
وی اصلاح و بهینه سازی شبکه روشنایی معابر جهت استانداردسازی وضعیت روشنایی معابر و شبکه های فرسوده شهری و توسعه شبکه روشنایی معابر را از دیگر طرحهای عمرانی اجرا شده این شرکت برشمرد و بیان کرد: شرکت برق خراسان رضوی عملیات عمرانی توسعه شبکه شامل احداث شبکه فشار متوسط، نصب پست و احداث شبکه فشار ضعیف به منظور تامین برق بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید شهری را در شهرستانهای تابعه انجام داده که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
آزیز، تبدیل ۴۷۷ کیلومتر شبکه فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار جهت افزایش کیفیت برق تحویلی به مشترکان و پیشگیری از سرقت شبکه های سیمی توسط شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی را از دیگر طرحهای آماده افتتاح در دهه فجر برشمرد.
شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اکنون یک میلیون و ۳۵۴ هزار و ۳۶۶ مشترک را در استان زیر پوشش خدمات خود دارد.
خراسان رضوی ۲ شرکت توزیع برق دارد که یک شرکت متولی شهرستانهای مشهد و بینالود (طرقبهشاندیز) است و شرکت دیگر مسوولیت توزیع برق دیگر شهرستانهای خراسان رضوی را برعهده دارد.
نظر شما