به گزارش ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز شنبه در دیدار دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات کردستان در سنندج اظهار داشت: عاملان به این فریضه خود باید ویژگیهایی را داشته باشند که بتوانند به عنوان الگویی کارامد مطرح شود.
وی درباره این ویژگیها گفت: اول باید خود شخص و شخصیت اداری او تجلیبخشِ اجرای این فریضه باشد چرا که در مرحله اول باید هر فردی، خود، خانواده و اطرافیانش را به این فریضه دعوت کند، هرچند گاهی دیده میشود اطرافیانی هستند که در دایره تایید فرد آمر به معروف و ناهی از منکر قرار ندارند و این مساله حتی در بین بزرگان و انبیای الهی هم دیده میشد.
نماینده ولی فقیه در کردستان، امانتداری را دومین ویژگی دانست که فرد عامل به این فریضه باید مدنطر قرار دهد و افزود: افراد فعال در این زمینه نباید مسائل را افشا کرده و ان را تبدیل به منکر کنند، این ویژگی بسیار مهم است چرا که باید عیوب، راز و تمامی ابعاد شخصی او حفظ شود.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی تاکید کرد: مساله بعدی رازداری است که امام صادق(ع) افشای راز را به منزله سقوط معرفی میکند و ما نیز هر مسالهای حتی اگر حقیقت نیز باشد، اجازه علنی کردن آن را نداریم و باید با وحدت رویه و امید و نشاط به سمت جامعه سالم حرکت کنیم.
کردستان پیشرو در آموزش امر به معروف و نهی از منکر
دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم در این نشست اظهار داشت: چراغ راه مسیر حرکت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، فرمایشات رهبر معطم انقلاب و نماینده ولی فقیه به عنوان الگو هستند.
محمود اللهمرادی با تاکید بر اینکه در پیگیری گزارش های رسیده دنبال مچ گیری افراد نیستیم، افزود: در احیا و عمل به این فریضه، حرمت افراد رعایت میشود و ستاد به معنای واقعی برای ترویج معروف و پیشگیری از منکرات است.
وی اضافه کرد: مردم در حال حاضر در حل مشکلات و درد های خود، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر را پناهگاهی امن میبینند که ما نیز با شنیدن مشکلات آن را به مسوولان منتقل کرده و بسیاری از این مسائل هم مرتفع شده است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، اساس حرکت این ستاد را بر روی آموزش اعلام کرد تا افراد با آگاهی کامل وارد این عرصه شوند و افزود: هفته قبل استان در زمینه آموزش در رده پنجم کشور بود ولی تا امروز یکهزار و ۴۰۰ نفر ثبت نام کردهاند که کاملا با اختیار خود وارد این عرصه شدهاند چرا که علاج کشور را در احیای این فریضه میبینند.
اللهمرادی با بیان اینکه ۱۵۸ نفر، داوطلب حضور در ستاد در یک هفته گذشته در استان شدهاند گفت: ۱۰۰ نفر به عنوان دبیران شورای امر به معروف در ادارات استان فعال هستتد که اگر به جایگاه واقعی خود عمل کنند، قانون هم از آنها حمایت میکند این افراد نباید اجازه دهند منکرات در اداره ترویج یابد و این به معنای مچگیری نیست.
نظر شما