به گزارش ایرنا، «مهدی باب الحوائجی» روز دوشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره سراسری «اذان منتظران»، هدف نهایی از این جشنواره را ایجاد فضای معنوی با موضوع اذان در سطح کشور دانست و افزود: استان دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان به دلیل ظرفیت های فرهنگی و مذهبی بالا منبع ایجاد این فضای معنوی در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۷۵ اثر پالایش و تایید شده شامل ۵۰ اثر در زمینه شعر و دلنوشته، خاطره نویسی ۴۱ اثر، خوشنویسی ۲۵ اثر، داستان کوتاه ۱۸ اثر، عکس ۵۷ اثر، کلیپ ۵۸ اثر، مقاله ۲۱ اثر، نقاشی ۸۷ اثر، موشن گرافی ۱۰ اثر و مستند هشت اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان، از اذان به عنوان معبر ورودی به عرش الهی و کلید ورودی به صندوقچه ثبت و ضبط نگه داری اعمال نام برد و افزود: جشنواره اذان یک رویداد فرهنگی برای معنوی سازی فضای عمومی کشور و استان است.
باب الحوائجی با تاکید بر ضرورت انجام تبلیغات در فضای شهری و محیطی در خصوص اطلاع رسانی این جشنواره گفت: شهرداری های استان از تمامی امکانات خود برای انجام تبلیغات یکپارچه برگزاری این رویداد ملی در سطح شهرها استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره می تواند ظرفیت و فضای مناسب برای معرفی بیش از پیش استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی را فراهم کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با تاکید بر ضرورت پای کار بودن تمامی ستادهای وزارتخانه ای کشور، روسای ادارات شهرستان ها اظهار داشت: گزارشهای ارائه شده از روند اجرای کار به صورت علمی، مصور و در راستای پیشبرد اهداف دولت هوشمند الکترونیک باشد.
باب الحوائجی گفت: اسامی کمیته داوران هفته آینده مشخص شود و در راستای غنی تر شدن محتوای علمی آثار ارسالی، تبلیغات برون استانی و مکاتباتی با حوزه علمیه قم و وزارت علوم صورت گیرد.
دبیر جشنواره فرهنگی هنری اذان منتظران نیز گفت: اذان یکی از شاخصههای ارزشمند جامعه اسلامی است و هر چه به زمان برگزاری جشنواره نزدیک میشویم شاهد پویایی و تحرک بیشتری بین برگزار کنندگان جشنواره هستیم.
حجت الاسلام «سیدمرتضی حسنی حلم» اظهار داشت: توسعه و ترویج فرهنگ نورانی اذان در قالب های فرهنگی و هنری، شناسایی، معرفی و حمایت از هنر متعهدانه و هنرمندان متعهد در زمینه تولید آثار مرتبط با اذان و تجلیل از فعالان فرهنگی، هنری و رسانه ای مرتبط با فرهنگ اذان از اهداف برگزاری جشنواره است.
وی خاطرنشان کرد: ابلاغ روسای کمیته ها با دستور استاندار، مکاتبه با مدیران کل استان ها برای اطلاع رسانی برگزاری جشنواره، پیگیری اختصاص اعتبار جشنواره از طریق کمیته پشتیبانی، گفتگوی زنده رادیویی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با رادیو قرآن و رادیو فرهنگ، ایجاد فرمهای الکترونیک ثبت نام، برگزاری نشست خبری از اقدامات ویژه این ستاد در برگزاری این جشنواره است.
دبیر جشنواره فرهنگی هنری اذان منتظران از گفتوگوی ویژه خبری، تهیه گزارش های خبری، پخش ۶۰ مورد تیزر جشنواره، ۴۸ مورد پخش زیرنویس اطلاع رسانی و ۱۲ مرتبه اطلاع رسانی در خصوص نحوه شرکت شهروندان برای ارسال آثار به دبیرخانه در برنامه های شبانه و خانواده به عنوان اقدامات شاخص صدا و سیمای مرکز همدان در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر این جشنواره نام برد.
حجت الاسلام حسنی حلم اظهار داشت: از ظرفیتهای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صدا و سیما، مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، مجموعه فرهنگی خاتم الاوصیا(ص) در کشور و دستگاههای اجرایی استان همدان برای برگزاری این جشنواره استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: داوری مقالات و آثار ادبی از پنجم بهمن و آثار هنری از ۱۳ بهمن آغاز می شود و علاقهمندان برای شرکت در نخستین جشنواره ملی اذان منتظران میتوانند تا دهم بهمن ماه سال جاری آثار خود را در سه محور علمی، ادبی و هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
اختتامیه این جشنواره ۲۵ بهمن با حضور ۳۲ استان در همدان برگزار خواهد شد.
نظر شما