به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان سمنان، محمد طاهریان در نشست با رییس حوزه خواهران استان، با تاکید بر اینکه ۱۰ کتابخانه عمومی در هشت شهرستان استان مجری طرح تحویل کتاب در منزل هستند گفت: از آغاز اجرای این طرح تاکنون هشت هزارو ۱۸۶ نسخه کتاب امانتداده شد و پنج هزارو ۳۳۸ نفر در این طرح شرکت کردند.
وی بیان کرد: نقد و بررسی کتاب، رونمایی کتاب، کارگاههای نقاشی و قصهگویی، داستاننویسی، نشست کتابخوان و مسابقههای فرهنگی، از جمله برنامههای فرهنگی کتابخانهها بود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه در کتابخانه مرکزی استان سمنان بخش نابینایان از گذشته فعال بود گفت: امسال بخش ناشنوایان کتابخانه مرکزی سمنان راهاندازی شد و به ناشنوایان هم خدمات ارائه میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه طلاب و روحانیون نقش بسزایی در توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه دارند، همکاری حوزه علمیه برای برگزاری برنامههای مشترک فرهنگی را خواستار شد.
کتابخوانی از رهنودهای ویژه مقام معظم رهبری است
رییس حوزه علمیه خواهران استان سمنان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب درباره مطالعه بهویژه برای طلاب، گفت: امروز بنا بر منویات مقام معظم رهبری، کتابخوانی و مطالعه برای طلاب یک امر ضروری قلمداد میشود.
حجتالاسلام مهدی نجم با تاکید بر اینکه کتاب بهمنزله پلکانی است که انسان را به تعالی میرساند و هر چه انسان کتاب بیشتری مطالعه کند به عرش کبریایی نزدیکتر خواهد شد و در خدمت به خلق خدا بیشتر خواهد کوشید، اظهار داشت: برنامههای فرهنگی بسیاری توسط کتابخانه حوزه علمیه خواهران این استان برگزار میشود.
رییس حوزه علمیه خواهران استان سمنان با بیان اینکه تاکنون تعامل خوبی بین اداره کل کتابخانههای عمومی استان و حوزه علمیه وجود داشته است گفت: حوزه علمیه آمادگی لازم را برای همکاری با اداره کل کتابخانههای عمومی برای برگزاری برنامههای مشترک فرهنگی دارد.
استان سمنان بیش از ۷۰ کتابخانه عمومی دارد و حدود ۹۵ درصد روستاهای دارای جمعیت بالای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در استان دارای کتابخانه عمومی هستند.
نظر شما