به گزارش خبرنگار ایرنا، «غلامرضا مرتضوی» عصر دوشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های گرامیداشت دهه مبارک فجر افزود: هدف از بزرگداشت دهه فجر انتقال مفاهیم انقلاب اسلامی به نسل جوان و آیندگان است
وی ادامه داد: در طول سال های بعد از انقلاب اسلامی تاکنون فراز و نشیب ها و دستاوردهای زیادی داشته است، در طول این سال ها هم دشمنان نظام از تمام توان خود برای نفی این دستاوردها استفاده کردند.
فرماندار سنقروکلیایی، دهه مبارک فجر را فرصت بی نظیری برای تبدیل تهدیدها به فرصتها و بیان دستاوردهای نظام دانست و بر بهرهگیری از تمام ظرفیت در جهت برگزاری هرچه باشکوه تر برنامه کمیته های گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر در سطح شهرستان تاکید کرد.
نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه بر بیان دستاوردهای نظام به جهت امیدآفرینی در جامعه تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید «جواد حسینی کیا»، ظرفیت های حوزه و دانشگاه و نقش کلیدی بسیج را در اجرای برنامه های گرامیداشت ایام الله دهه فجر در شهرستان حایز اهمیت دانست.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سنقروکلیایی نیز در این جلسه از تشکیل ۱۵ کمیته تخصصی قرآن، بسیج، ایثارگران، مساجد، حوزه و روحانیت، هیاتهای مذهبی و تشکلهای دینی، دانش آموزی و فرهنگیان، ورزش و جوانان، زنان و خانواده، کودک و نوجوان، فضاسازی و تبلیغات محیطی، اصناف و بازاریان، روستایی و عشایری، همیاری و سازمانهای حمایتی، فرهنگی و هنری به منظور پیشبرد سیاستگذاری هدفمند، برنامه ریزی دقیق و منظم، انجام هماهنگیهای فعالیت ها باتوجه به دستورالعملها خبر داد.
«علی حشمتی» افزود: تمام برنامهها و فعالیتهای ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در شهرستان سنقروکلیایی با رعایت کامل مصوبات و موازین ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا و توصیههای بهداشتی انجام میشود.
سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.
نظر شما