به گزارش ایرنا، علی خیرالدین در مراسم افتتاح مرکز یادشده افزود: پارک علم و فناوری استان یزد دومین پارک با سابقه کشور و یکی از مراکز بسیار توانمند با تعداد زیادی از واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان است که در استان فعالیت دارد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به بازدیدش از نمایشگاه دستاوردهای شرکتها و واحدهای فناور یزد اظهارکرد: در این نمایشگاه محصول این شرکت ها به نمایش درآمده و کار بسیار ارزشمندی است.
خیرالدین در ادامه گفت: مرکز توسعه فناوری های نوین معدنکاری در یزد جزو نخستین شرکتهای است که امروز در کشور راه اندازی شد.
وی با اشاره به حمایت وزارتخانه از مراکز فناوری کشور در استان ها هم اظهار کرد : طرح دستیار فناوری در وزارت علوم در حال پیگیری است که هدف از آن تعامل گسترده بین دانشگاه ،پارک ، آموزش و آشنایی دانشجویان با حوزه فناوری است.
معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: در این طرح دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که علاقه مند به فعالیت در حوزه فناوری هستند به پارک های علم فناوری معرفی می شوند که ضمن ادامه تحصیل در دانشگاه در حوزه فناوری مهارت های لازم را فرا گیرند.
به گفته خیرالدین در طرح یادشده برای شرکت های فناوری که دانشجویان را پذیرش می کنند امتیازهایی از سوی وزارت علوم در نظر گرفته شده است.
تصویب طرح جهش تولید دانش بنیان
وی در ادامه از تصویب طرح جهش تولید دانش بنیان در مجلس شورای اسلامی خبرداد و افزود: این طرح برای تصویب نهایی به شورای نگهبان ارسال شد، امیدواریم زودتر ابلاغ شود.
خیرالدین با بیان اینکه طرح یادشده چند سالی است که از سوی معاون علمی و فناوری رییس جمهور مطرح شد، اظهار کرد: در این طرح امتیازهای خوبی برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شد.
وی افزود: معتقدیم یکی از بهترین مولفه های اقتصاد مقاومتی ، اقتصاد دانش بنیان است ،باید در این بخش سرمایه گذاری های لازم صورت گیرد.
خیرالدین از استاندار یزد خواست که ستاد جهش تولید و اقتصاد دانش بنیان را در استان راه اندازی کند که با حضور رییسان دانشگاه ها ،رییس پارک علم و فناوی و مراکز رشد بتوانند گام های خوبی در این زمینه بردارند.
همچنین مدیرعامل مرکز توسعه فناوری نوین معدنکاری یزد گفت: این مرکز متشکل از ۹ شرکت با ۱۷۰ نفر از شرکت حوزه فناوری و نوآوری معدن است .
ابوالفضل میرحسینی افزود: حدود هفت فناوری از سوی شرکت های یادشده معکوس سازی شد و معکوس سازی فناوری های بیشتر از دیگر اهداف این مجموعه در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی هدف از راه اندازی مرکز یادشده را ایجاد زیرساخت های لازم به منظور توسعه فناوری های معدنکاری و پاسخ به نیازهای فناوری در این حوزه و حمایت از ایده های معدنی بیان کرد و گفت: این مرکز مجموعه ای از شرکتهای یادشده است که با کمک صندوق پژوهش و بخش خصوصی راه اندازی شد.
یزد با داشتن ۵۰۰ معدن بزرگ، کوچک و ۵۰ نوع اندیس معدنی پس از کرمان دومین استان معدنی ایران است و میزان ذخیره شناسایی شده آن حدود ۲ میلیارد تن تخمین زده می شود.
نظر شما