جلیل کوهپایهزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دومین مرحله اردوی آمادهسازی تیراندازان ناشنوا از شنبه (۲۵ دی) در مجموعه سالنهای تیراندازی آزادی تهران آغاز شد و تا ۸ بهمن ماه ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه کاروان ناشنوایان ایران مجوز اعزام ۹ تیرانداز به المپیک برزیل را دارد، گفت: در حال حاضر ۹ ورزشکار متشکل از ۵ زن و ۴ مرد که ۵ نفر آنان در رشته تپانچه و ۴ نفر در رشته تفنگ فعالیت میکنند، در اردو حضور دارند و شانه به شانه تیراندازان ملیپوش و صاحب نام کشور و زیر نظر کادر فنی تیم تپانچه و تفنگ کشور تمرین میکنند.
کوهپایهزاده با بیان اینکه تیراندازان ناشنوا با حمایت فدراسیون تیراندازی در حال استفاده از بهترین امکانات تیراندازی کشور هستند، افزود: روند آمادهسازی تیراندازان ناشنوا بنا بر گفته کادر فنی تیم ملی تیراندازی خوب است، زیرا رکوردهای آنان نسبت به مرحله اول اردوها رشد محسوسی داشته است.
وی ادامه داد: علاوه بر این ۲ اردو، تلاش میکنیم تا تیراندازان در سه تا چهار مرحله اردوی آمادگی دیگر شرکت کنند و بتوانیم آنان را با سطح بالایی از آمادگی به برزیل اعزام کنیم.
کوهپایهزاده خاطر نشان کرد؛ باتوجه به پاندمی کرونا، مسابقات تیراندازی در سطح بینالمللی برای ناشنوایان برگزار نمیشود، بنابراین امکان شرکت آنان در مسابقات تدارکاتی میسر نیست. ولی اردوهای مشترک با تیم ملی این مشکل را کاملا جبران میکند.
رئیس انجمن تیراندازی فدراسیون ورزشهای ناشنوایان در خصوص تعداد نفرات اعزامی گفت: اعزام نفرات منوط به رکورد آنان و کسب حدنصاب اعزام است و دومین مساله تامین اعتبار مورد نیاز برای اعزام ورزشکار است که البته فدراسیون در حال تلاش برای تامین اعتبار است.
کوهپایهزاده ادامه داد: در پایان مرحله نخست اردو، ۲ نفر خط خوردند و ۹ نفر به مرحله دوم اردو دعوت شدند. تصمیم انجمن این بود که در پایان این مرحله از اردو نیز ۳ نفر حذف شوند، اما تیراندازان عملکرد بسیار خوب و نزدیکی داشتند و با تصمیم کادر فنی تیم ملی کشورمان و مسئولان فدراسیون تیراندازی، قرار شد این ۹ نفر در مرحله سوم نیز حضور یابند.
بیست و چهارمین دوره بازیهای المپیک ناشنوایان از یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ به میزبانی شهر کاسیاس دو سول ایالت الگرانده برزیل آغاز میشود و قرار است ایران با کاروانی متشکل از ورزشکاران هشت رشته حضور داشته باشد.
نظر شما