تکاب اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان‌غربی است

مهاباد- ایرنا- مدیر جهادکشاورزی تکاب گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۷۸۰ تُن گوشت بوقلمون، اولین و بزرگترین تولیدکننده این محصول در آذربایجان‌غربی است.

محسن طاهری روز جمعه در بازدید فرماندار تکاب از مرکز پرورش بوقلمون افزود: هم اینک سه واحد بزرگ پرورش بوقلمون با مجموع ظرفیت‌ ۲۵هزار قطعه جوجه‌ریزی در این شهرستان فعالیت می‌کنند.

وی بیان‌کرد: یک جوان کارآفرین اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی است و جوجه‌های پرورش یافته خود را به شهرهای تهران، اصفهان، زنجان و مشهد عرضه می کند.

مدیر جهادکشاورزی تکاب ادامه داد: با فعالیت ۳ واحد بزرگ پرورش بوقلمون برای ۱۲ نفر زمینه اشنغال پایدار ایجاد شده‌است.

طاهری اظهار داشت: پرورش و تولید گوشت بوقلمون از ۳ سال گذشته در تکاب آغاز شده و اکنون به یک صنعت اشتغال‌زا و اقتصادی بخش کشاورزی در این شهرستان تبدیل شده و تکاب را به یکی از قطب‌های اصلی این محصول تبدیل کرده‌است.

تکاب در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و سالانه بیش از ۲۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha