تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی ۳۲ درصد افزایش یافت

مشهد- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ در این استان طی ۹ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۲ درصد افزایش داشته است.

حسن جعفری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی ۹ ماه گذشته ۱۳۰ هزار و ۷۶۷ تن گوشت مرغ در این استان تولید شد که این میزان در مدت مشابه پارسال ۹۹ هزار و ۱۷۴ تن بوده است.

وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده ماهانه ۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در این استان انجام می‌شود که پیش‌بینی شده است تا پایان امسال حدود ۲۵ تا ۲۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تا پایان سال جاری بطور میانگین روزانه ۵۰۰ تن گوشت مرغ در این استان تولید می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر روزانه ۳۶۰ تن تخم مرغ نیز در این استان تولید می‌شود که در این بخش هم مانند گوشت قرمز و شیر، مازاد بر نیاز وجود دارد.

استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی دارای هزار و ۴۰۰ واحد تولیدکننده مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۲۶ میلیون قطعه در هر دوره است.

روزانه ۴۲۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی مصرف می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha