به گزارش ایرنا، احمد رضا نقیب زاده، دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری این شرکت با دانشگاه شیراز افزود: با توجه به اینکه دستگاههای اجرایی عمدتا دارای امکاناتی هستند که در گذر زمان بلااستفاده مانده یا امکان بهرهبرداری مناسب تر از آنها با مشارکت بخش خصوصی وجود دارد، شرکت توسعه گردشگری فارس فعال سازی این فرصتها را در چارچوب تفاهم نامه با دستگاههای اجرایی و ضوابط مرتبط در دستور کار قرار داده است.
وی ادامه داد: استفاده بهینه از منابع استان و به کارگیری ظرفیتهای موجود همسو با توسعه گردشگری، اهمیت این اقدام را دو چندان کرده است.
او اظهار داشت: از سوی دیگر، با توجه به اینکه امکانات زیرساختهای مورد نیاز پروژههای گردشگری اعم از تاسیسات زیربنایی و شهری مناسب هم موجود است، امکان بهره برداری به عنوان پروژههای گردشگری در کمترین زمان ممکن فراهم خواهد شد.
مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری استان فارس بیان کرد: بر همین اساس، امکانات و ظرفیتهای موجود دانشگاه شیراز که در اقدامی ابتکاری با ایجاد مدیریت سرمایهگذاری شناسایی شده، در جلسات کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته که منجر به امضای تفاهم نامه بین این شرکت با دانشگاه شیراز شد.
نقیب زاده افزود: پیشنهاد میشود در تمام دستگاههای اجرایی بخشی تحت عنوان مدیریت مشارکت بخش خصوصی عمومی برای به کارگیری توان سرمایهگذاران به منظور بهرهبرداری اقتصادی از امکانات موجود و تکمیل پروژههای ایجاد شود.
وی ادامه داد: مذاکره با دیگر دستگاهها نیز هم اینک در حال انجام است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری تعداد قابل توجهی از چنین پروژهایی در استان باشیم.
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان فارس:
امکانات مازاد دستگاههای اجرایی برای توسعه گردشگری به کار گرفته شود
۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱
کد خبر:
84625009
شیراز- ایرنا- مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان فارس گفت: استفاده از امکانات مناسب و مازاد دستگاههای اجرایی فارس با مشارکت بخش خصوصی در جهت توسعه زیرساختهای گردشگری، بخشی از کمبودهای استان در این زمینه را جبران خواهد کرد.
اخبار مرتبط
-
معاون استاندار فارس: زمینه ورود گردشگران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فراهم شود
شیراز-ایرنا-معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس،گفت: بایستی با افزایش ظرفیت…
-
میراثفرهنگی جهانی ایران را بشناسیم/ ایران در میان ۱۰ کشور اول جهان
تهران- ایرنا- ۲۶ اثر میراثفرهنگی ملموس ایران از سال ۱۳۵۸ تا ۱۴۰۰ در فهرست جهانی یونسکو ثبت…
نظر شما