برگزاری ۶ مرحله اردوی دیگر تیم فوتبال ناشنوایان برای حضور در المپیک برزیل

تهران - ایرنا - رییس انجمن فوتبال فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان از برگزاری سه مرحله اردوی آماده‌سازی برای تیم فوتبال ناشنوایان خبر داد و گفت:‌ ۵ تا ۶ مرحله اردوی دیگر تا اعزام به بازی‌های المپیک برزیل پیش‌بینی شده است.

فرهاد سلگی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۲۶ فوتبالیست در اردو حضور دارند اما با توجه به وضعیت فدراسیون و موضوع اعتبارات لازم برای اعزام کاروان به برزیل، بین ۲۰ تا ۲۲ فوتبالیست اعزام خواهند شد و با توجه به افزایش سن برخی ملی‌پوشان، ‌برنامه جوانگرایی در تیم برای حدود یک سوم ورزشکاران اجرا شد.

وی یادآور شد: تلفیق انرژی ورزشکاران جوان و همراهی تجربه ملی‌پوشان با سابقه، سطح کیفی و فنی تیم را ارتقا خواهد داد تا فرصت ایران برای موفقیت افزایش یابد.

سلگی به تلاش مسئولان فدراسیون برای فراهم کردن امکانات مورد نیاز برای برگزاری اردوهای آماده‌سازی تیم فوتبال ناشنوایان اشاره کرد و اظهار داشت:‌ تمرینات مرحله اول و سوم در ورزشگاه شهید شیرودی تهران برگزار شد و متاسفانه کیفیت زمین برای برگزاری اردو اصلا مناسب نیست. مسوولان مربوطه برای حفظ و نگهداری امکانات ورزشی باید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند تا تمامی ورزشکاران در رشته‌های مختلف فرصت استفاده از این امکانات و دستیابی به آمادگی کافی را داشته باشند.

رئیس انجمن فوتبال ناشنوایان گفت:‌ خوشبختانه سطح فنی تیم فوتبال ناشنوایان، نسبت به دوره‌های قبلی بهتر است و سرمربی در کنار تمرینات فنی، برنامه آمادگی جسمانی و بدنسازی را مورد توجه جدی قرار داده است.

وی اضافه کرد:‌ قادر تیموری سرمربی فعلی تیم فوتبال ناشنوایان از جامعه ورزش ناشنوایان است و از سوی دیگر سال‌ها در کسوت مربی تخصصی بدنسازی در کادر فنی این تیم فعالیت کرده و همه ورزشکاران و سطح توانایی آنان را به خوبی می‌شناسد و ارتباط بسیاری خوبی با ورزشکاران دارد.

سلگی آمادگی روانی را در برنامه آماده‌سازی ورزشکاران بسیار مهم عنوان کرد و گفت:‌ آشنایی و نزدیکی کادر فنی با بازیکنان تاثیر بسزایی در آمادگی روانی ورزشکاران داشته و به طور قطع موجب اجرای بهتر فرامین بازیکنان از کادر فنی خواهد شد.

نیاز بیشتر ورزش ناشنوایان به فضای رسانه‌ای

رئیس انجمن فوتبال فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان گفت:‌ اعتبار تخصیصی ورزش ناشنوایان برای فعالیت چندین رشته ورزشی کافی نیست و مسئولان فدراسیون و انجمن‌ها همیشه در تلاش برای جذب اعتبار از بخش خصوصی هستند.

وی تصریح کرد:‌ اگر رسانه‌ها ورزش ناشنوایان را پوشش بیشتری بدهند، ‌علاوه بر افزایش انگیزه ورزشکاران این قشر، کمک زیادی به جذب حامیان مالی خواهند کرد ‌وگرنه ما می‌مانیم و خیرین که سطح همراهی آنان نیز محدود است.

بیست و چهارمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان از ۱۱ اردیبهشت ماه در شهر کاسیادوسول ایالت الگرنده برزیل آغاز می‌شود و ایران قرار است با کاروانی متشکل از ورزشکاران ۸ رشته شامل فوتبال، کاراته، جودو، تکواندو، تیراندازی، دوومیدانی، کشتی و والیبال ساحلی در این رقابت‌ها شرکت کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha