دکتر «کیانوش چقامیرزا» روز جمعه به ایرنا افزود: دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی با اهداف آموزشی و پژوهشی، لازم است با تمام توان به تربیت نیروهای کارآمد، با انگیزه و متخصص در امر پژوهش بپردازند. دانشگاه رازی نیز به منظور صیانت از رسالت آموزش عالی و بهرهبرداری از ظرفیت تخصیص یافته در این خصوص، اقدام به پذیرش دستیار پژوهشی و پژوهشگر پسادکتری مینماید.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه بیان کرد: متقاضیان میتوانند با مراجعه به سامانه جذب دانشگاه نسبت به ارایه درخواست و ثبت نام اقدام نمایند.
چقامیرزا افزود: همکاری دانشگاه و دستیاران پژوهشی مشتمل بر دورهای ۶ تا ۱۲ ماهه است که برحسب تصمیم استاد میزبان تعیین خواهد شد. این دوره از اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز میشود و تا پایان مردادماه یا پایان بهمنماه سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد یافت و در صورت نیاز با صلاحدید استاد میزبان و معاونت پژوهش و فناوری تمدید خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه زمان مجاز سپری شده از تاریخ دانشآموختگی دکتری حداکثر ۱۰ سال است و حداکثر سن متقاضیان ۴۰ سال میباشد، گفت: اطلاعات بیشتر در خصوص این دوره پژوهشی، در پورتال دانشگاه رازی به آدرس www.razi.ac.ir و سامانه جذب این دانشگاه به آدرس jazb-samaneh.razi.ac.ir در دسترس است.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی گفت: مهلت ارسال مدارک برای شرکت در این دوره از چهارشنبه ۱۵ دی ماه سال جاری آغاز شده و تا یکشنبه دهم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
وی اظهار داشت: شروع دوره پسادکتری از اسفند ماه ۱۴۰۰ تا پایان بهمن ۱۴۰۱ ادامه خواهد یافت و در صورت نیاز با صلاحدید استاد میزبان و معاونت پژوهش و فناوری، تمدید خواهد شد.
چقامیرزا با تاکید بر اینکه زمان مجاز سپری شده از تاریخ دانشآموختگی دکتری حداکثر پنج سال است، گفت: اطلاعات بیشتر در خصوص این دوره پژوهشی، در پورتال دانشگاه رازی به آدرس www.razi.ac.ir و سامانه جذب این دانشگاه به آدرس jazb-samaneh.razi.ac.ir در دسترس است.
وی اضافه کرد: مهلت ارسال مدارک برای شرکت در این دوره هم از روز دوشنبه بیستم دی ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان روز یکشنبه، دهم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.
با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکدهها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
نظر شما