علی فیروزی سه شنبه شب در نشست کارگروه ویژه فعال سازی ظرفیت های معطل مانده در هرمزگان، اظهار داشت: باید به دنبال شناسایی چگونگی استفاده از ظرفیت های انرژی پاک (خورشیدی، دریایی و بادی) در استان هرمزگان در راستای تامین انرژی برق باشیم.
وی ادامه داد: باید شرایطی را در جهت جذب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این بخش ایجاد کنیم و در کمترین زمان ممکن باید درخواست های سرمایه گذاری تعیین تکلیف شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان افزود: هر آنچه فرصت و ظرفیت در استان وجود دارد، باید شناسایی شود و بتوان با تلفیق و فعال سازی آنها به نتیجه مطلوب دست یافت.
فیروزی تصریح کرد: در بخش های کشاورزی، خدماتی و گردشگری ظرفیت های بسیار خوبی در هرمزگان وجود دارد که نیاز است از ظرفیت های موجود حداکثر استفاده را در جهت افزایش تولید و ایجاد اشتغال داشته باشیم.
این مقام مسوول تاکید کرد: با توجه به برخورداری از پتانسیل مطلوب و مناسب انرژی های تجدیدپذیر در هرمزگان توسعه منطقی این منابع ارزشمند و خدادادی موجه به نظر می رسد، چرا که از این طریق می توان در جهت اهداف توسعه پایدار نیز گام برداشت.
به گزارش ایرنا،استان هرمزگان به علت شرایط خاص آب و هوایی و با متوسط روزانه هشت و نیم ساعت تابش نور خورشید، یکی از استانهای مستعد کشور برای استقرار پنلهای خورشیدی است و حتی میتوان از آن به عنوان طرح ملی انرژی خورشیدی مورد ارزیابی ومطالعه قرار داد.
گرمای شدید هوا در بیشتر روزهای سال، بالا بودن میزان مصرف برق و همچنین افزایش مدت زمان مفید تولید برق خورشیدی در هرمزگان از متوسط کشوری و حتی جهانی از دیگر دلایل مهم برای حمایت و استقرار نیروگاهها و سامانههای خورشیدی در این استان جنوبی است.
استفاده از انرژی باد و خورشید به عنوان منابع انرژی پاک با توجه به تجدیدناپذیر بودن منابع فسیلی مانند نفت و گاز اهمیت یافته است. این موضوع ساخت مزارع خورشیدی و استفاده از توربین های بادی را به یکی از اهداف بلندمدت کشورها برای چرخش از تولید برق با استفاده از سوخت فسیلی تبدیل کرده است.
نظر شما