به گزارش ایرنا ، سمیه قاسمی طوسی روز چهارشنبه در بازدید از نمایشگاه توانمندی بانوان نوشهری در جمع خبرنگاران گفت ایجاد بازارچههای دائمی نقش موثری در حمایت از بانوان کار آفرین و کسب و کارهای خانگی بویژه تامین معیشت پایدار زنان سرپرست خانوار دارد.
وی افزود : بر اساس قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی که شامل فراهم کردن بازارهای محلی برای عرضه محصولات تولید شده توسط صاحبان کسب و کارهای خانگی است از وظایف شهرداریها محسوب می شود و باید شهرداری های با تعامل با دستگاه های اجرایی بخش مهم از این چرخه حمایتی را با تامین بازارچه دائمی فروش هرچه زودتر بردارند.
قاسمی طوسی با اشاره به لطمه های جدی بیماری کرونا در دو سال گذشته به برپایی نمایشگاه های موقت و در نهایت به اشتغالهای خانگی ، گفت: از سوی دیگر نیز متاسفانه تاکنون علی رغم پی گیری های صورت گرفته در مازندران فقط شاهد برپایی نمایشگاه محدود و موقت بودیم نه دائم که این شرایط مشکلات بانوان فعال در این حوزه را تشدید کرده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به گردشگری بودن استان افزود: برپایی نمایشگاه دائمی از توانمندی بانوان نیز می تواند علاوه بر رونق اقتصادی و تثبیت درآمد بانوان این حوزه در ترویج فرهنگ بومی استان نیز نقش بسزایی داشته باشد.
وی نیاز امروز استان و کشور را توجه به موضوع صادرات و تجارت خارجی برشمرد و اظهار داشت: براساس تفاهنامه های منقعد شد بین مازندران و ولگوگراد روسیه و همچنین شهرهای که پیوند خواهرخواندگی دارند برای توسعه پایدار ،جهت تقویت نقش بانوان در اقتصاد و مشاغل خانگی با توجه به پیشگام بودن بانوان مازندران در زمینه فروش محصولات آنها برنامه ریزی کرد.
قاسمی طوسی به خلاقیت و نوآوری بانوان مازندرانی در تولید اشاره کرد و تصریح کرد: باید با عزم و اراده تمامی دست اندرکاران متولی امر از این ظرفیت ها در عرصه فروش محصولات و تعاملات فرهنگی در هنر، موسیقی، لباس و نمایشگاه حتی به صورت مجازی گام برداشت.
وی همچنین از برپایی نمایشگاه رایگان برای بانوان توانمند مازندرانی در دهه فجر خبر در محل نمایشگاه بین المللی در قائمشهر خبر داد و گفت: حدود ۲۰۰ غرفه با در نظر گرفتن محل اسکان برای بانوان توانمند برجسته استان از ۱۲ بهمن تا ۱۵ بهمن ماه برگزار خواهد شد.
قاسمی طوسی گفت : در جهت حمایت از مشاغل خانگی و بانوان کار آفرین تحت حمایت نهادهای حمایتی امسال حدود ۴۹ میلیارد ریال تسهیلات ملی و استانی از طریق بانک ملی تاکنون پرداخت شده و ۹۴ میلیارد ریال نیز به صورت قرض الحسنه در اختیار بانوان مازندرانی قرار گرفته است.
براساس مرکز آمار نیمی از جمعیت دست کم ۵۰ هزار نفری نوشهر بانوان هستند.
نظر شما