«معین الدین سعیدی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، در مورد برگزاری رزمایش مشترک دریای ایران، روسیه و چین گفت: امنیت ملی در دنیای کنونی با توانمندی ها نظامی، گره خورده است و جمهوری اسلامی هم در عین تنش زدایی با کشورهای منطقه برای تقویت مولفههای نظامی خود تاکید می کند.
نماینده مردم چابهار با بیان اینکه تقویت نیروی دریایی برای افزایش توان نظامی کشور مهم است گفت: ایران در شاهراه ارتباطی جهان قرار داشته و نقش مهمی برای تامین امنیت دریای عمان و خلیج فارس دارد همکاری های مشترک نظامی ایران در حوزه نیروی دریایی علاوه بر بازدارندگی باعث افزایش توان نظامی کشور می شود.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: علاوه بر اینکه در تعاملات گسترده ایران با روسیه و چین باید ملاحظاتی را مد نظر داشته باشیم باید به تامین منافع ملی کشور نیز توجه کنیم.
وی افزود: برگزاری رزمایش مشترک ایران،رروسیه و چین این پیام را به کشورهای غربی صادر می کند که هژمونی آنها در منطقه تنزل یافته و کشورها و ملت ها منطقه به دنبال راههای جدیدی برای تامین امنیت پایدار خود هستند.
سعیدی افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی بر این است که کشورهای منطقه هیچ نیازی به طرف خارجی برای تامین امنیت خود ندارند و می توانند با اتکا به قدرت داخلی امنیت خود را تامین کنند.
نماینده مردم چابهار یادآور شد: ایران هرگز شروع کننده هیچ جنگی در تاریخ خود نبوده است. این رزمایش مشترک اثبات میکند که کشورهای منطقه با همکاری های سازنده میتوانند امنیت منطقه را برقرار کنند.
نماینده مردم چابهار اظهار داشت: جمهوری اسلامی در سال های اخیر پیشرفت های خوبی در صنایع دفاعی به دست آورده است و حضورش در ائتلافهای بینالمللی بیانگر ارتقای سطح و جایگاه بینالمللی جمهوری اسلامی ایران است.
سعیدی با اشاره به برگزاری این مانور مشترک گفت: همکاری ایران، چین و روسیه میتواند موجب اقتدار ملتهای قاره آسیا و تغییر توازن قدرت به نفع آنها در مقابل زیادهخواهی آمریکا شود.
وی با بیان اینکه برگزاری این رزمایش اثبات میکند هر سه کشور به سطح معنادار و قابل توجهی از روابط نظامی دست یافتهاند گفت: جمهوری اسلامی ایران به سطحی از قدرت در عرصه دریایی رسیده است که میتواند محوریت و فرماندهی رزمایشها را در کنار قدرتهای بزرگ دریایی عهدهدار شود.
نماینده مردم چابهار افزود: تلاش جمهوری اسلامی ایران و کشورهای چین و روسیه، تلاشی جمعی برای رسیدن به امنیت دریانوردی پایدار در این منطقه و حفظ آبراههای حیاتی برای تامین منافع سه کشور است.
نظر شما