مدیر کل گمرک در این نشست گفت: «توسعه تحول دیجیتالی درگمرکی با پذیرش فرهنگ داده و ایجاد یک محیط پویای داده گمرکی» به عنوان شعار روز ۲۶ ژانویه ۲۰۲۲ در نظر گرفته شده است.
علیرضا قنبری افزود: این شعار در راستای تلاش گمرکها برای تسریع تحول دیجیتالی از طریق پذیرش فرهنگ داده انتخاب شده است.
وی ادامه داد: استفاده از اکوسیستم دادههای دانش بنیان و بهره گیری از علم و باعث ایجاد یک محیط پویای داده گمرکی میشود.
امام جمعه قشم نیز با تبریک روز جهانی گمرک به کارمندان این اداره کل گفت: یکی از زیرساختهای اصلی تجارت گمرک است که همه فعالیتهای آن برای رونق و توسعه اقتصادی بر پایه اقتصاد و معیشت مردم است.
غلامرضا حاجبی افزود: کلیه ارگانها و دستگاههای دولتی باید در جهت رفع و تسهیل قوانین مصوب در راستای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی مردم تلاش کنند.
گمرک نبض اقتصاد کشور است
امام جمعه اهل سنت قشم نیز در این نشست گفت: مجموعه گمرک مرزبانان اقتصاد کشور و به عنوان نبض اقتصاد کشور هستند که با همت و خدمت آنان اقتصاد کشور در چرخش قرار میگیرد.
شیخ عبدالرحیم خطیبی افزود: اخلاقمداری و کارآمدی مسوولان از ابزارهای رضایتمندی مردم از نظام و دستگاههاست.
وی ادامه داد: گمرک یکی از دستگاههای قدیمی در قشم است و در ۵۰ سال پیش هشت گمرک فعال در این جزیره وجود داشت که از فعالیت اقتصادی و رونق صادرات واردات در این منطقه نشان دارد.
معاون سرمایه گذاری و اقتصادی سازمان منطقه آزاد قشم هم گفت: انسجام بین دستگاههای همجوار در تصمیمگیریها و استفاده از همه توان موجود در جزیره، ظرفیتهای پیدا و پنهان را وارد مدار توسعه و تحول در حوزه اجرایی این منطقه میکند.
فریدون فدایی دولت افزود: سازمان منطقه آزاد قشم با گمرک همراه است و این نهاد را پیشران تولید، صنعت، تجارت و توسعه بر میشمارد.
وی ادامه داد: اتفاق نظر باعث می شود روند توسعه و تولید افزایش پیداکند و از این رو یکی از اهداف ما ایجاد اتفاق نظر وپرهیز از اختلاف و تفرقه است تا در فضای تفاهم و هم افزایی به رونق اقتصاد و تولید کمک کنیم.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما