حمدرضا ملکی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:درج نشدن قیمت بر روی کالا، نصب نشدن اتیکت اطلاعات اجناس، گرانفروشی، صادر نکردن فاکتور رسمی فروش، احتکار، تقلب و عدم رعایت دستورات بهداشتی پیشگیرانه از مهمترین تخلفات ثبت شده در واحدهای صنفی کاشمر بوده است.
وی اضافه کرد: امسال تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ مورد تماس مردمی با سامانه تلفنی ۱۲۴ با مضمون شکایتهای اقتصادی در این شهرستان دریافت شده که ۷۵۲ مورد از این شکایتها قابلپیگیری بوده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت کاشمر گفت: با توجه به این که بخش قابلتوجهی از شکایتها کتبی بوده است با دعوت ۲ طرف ۸۹ مورد صلح و سازش اتفاق افتاده و ۷۵۱ میلیون تومان نیز از ابتدای سال تاکنون به شاکیان برگشت داده شده است.
ملکی افزود:کمتر از ۱۰ درصد کسبه کاشمری مرتکب تکرار تخلف میشوند و با کسانی که تخلف کنند برخورد جدی خواهیم کرد و به شکایتها در کوتاهترین زمان رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: بسیاری از افزایش قیمتها ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه است که بهصورت رسمی انجام میشود مثلا وقتی طی یک سال شکر چهار مرحله گران شده، بدون شک تمام تولیدات مربوط به این محصول هم افزایش مییابد یا قیمت شیر، تخممرغ و مرغ و در کل ۵۰ درصد هزینههای تولید محصولات دامی به قیمت نهاده دامی مرتبط است که همه آنها افزایشیافته است.
شهرستان ۱۳۸ هزار نفری کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد حدود ۱۰ هزار واحد صنفی دارد.
نظر شما