برپایی نمایشگاه بین‌المللی طلا، نقره و جواهر با حضور ۱۰ شرکت خارجی

تهران- ایرنا- رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر گفت: سیزدهمین دوره از این نمایشگاه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از ۹ تا ۱۲ بهمن ماه با حضور و مشارکت ۱۲۰ شرکت داخلی و ۱۰ شرکت خارجی تولیدی، خدماتی و عرضه کننده برپا می‌شود.

«سید حجت شفائی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: ۱۰ شرکت خارجی از کشورهای ژاپن، ترکیه، ایتالیا، آلمان و انگلیس با حضور در این نمایشگاه جدیدترین تولیدات و نوین ترین دستگاه‌ها، تجهیزات، روش‌ها و طرح‌های تولیدی طلا، نقره و جواهرات را به نمایش می‌گذارند.

وی افزود: علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند به سالن‌های ۷، ۸، ۹ و ۲۷ در محل نمایشگاه های بین‌المللی تهران از ساعت ۸ تا ۱۵ مراجعه کنند ضمن اینکه با پلیس راهور در تعامل هستیم تا اگر امکان داشته باشد، ساعت برگزاری این نمایشگاه را به نوبت عصر تغییر دهیم که در همین رابطه اطلاع رسانی صورت می‌گیرد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ادامه داد: در این نمایشگاه انواع جواهر، نقره، سنگ‌های قیمتی، ساعت، ماشین آلات، ابزارآلات و تجهیزات مربوط به طراحی و تولید طلا، جواهر، نقره، سنگ‌های قیمتی ‌و توانمندی‌های این صنعت ایران به معرض دید دست اندرکاران بازارهای هدف و عموم مردم قرار خواهد گرفت.

به گفته وی، همچنین اتحادیه‌ها، انجمن‌ها، تشکل‌های مربوطه، مراکز آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی مربوط به موضوع نمایشگاه، دست اندرکاران در امر طراحی و دست اندرکاران در بخش اکتشاف و استخراج معادن طلا، نقره، جواهر و سنگ های قیمتی نیز در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه جدیدترین محصولات و توانمندی‌های تولید داخلی معرفی می‌شود، گفت: آشنایی تولیدکنندگان با نوین‌ترین طرح‌ها و برنامه‌های این صنعت، دسترسی به سلایق مصرف کنندگان داخلی و خارجی و ایجاد رقابت در تولید، صادرات و خدمات برخی از اهداف برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته است.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر افزود: در صورتی که زیرساخت‌های این صنعت در کشورمان فراهم شود، جایگزین خوبی برای صنعت نفت و فرآورده‌های آن به شمار آید.

شفائی خاطر نشان کرد: کشورمان از نظر فناوری و شیوه‌های جدید صنعت با مشکلی روبرو نیست و تنها چالشی که در حال حاضر در مقابل این صنعت وجود دارد، آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های دست و پاگیر در حوزه تولید به خصوص صادرات است. این درحالی است که کشورهای حوزه خلیج فارس بازار خوبی برای مصرف مصنوعات طلای ایرانی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha