" مریم قاصدی" روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۷۳ هزار و ۳۳۹ نفر ساعت آموزش در قالب یکهزار و ۱۱۶نفر دوره، طی ۹ ماهه امسال به کارآموزان ارائه شد.
وی بیان کرد: ۴۷ نفر دوره و چهار هزار و ۵۵۵ نفر ساعت در مراکز روستایی، ۱۹۲ نفر دوره و هشت هزار و ۵۳۴ نفر ساعت آموزش در کارگاههای سیار شهری و ۴۵۷ نفر دوره و ۷۰ هزار و ۱۳۲ نفر ساعت آموزش در کارگاههای ثابت شهری به بانوان خمین ارائه شد.
رییس مرکز فنی و حرفهای خواهران شهرستان خمین با اشاره به برگزاری ۱۵ هزار و ۳۰۰ نفر ساعت کارگاههای آموزشی جوار دانشگاه، ادامه داد: سه هزار و ۳۳۳ نفر ساعت در محیط کار واقعی در رشته خیاطی و طراحی دوخت، آموزش دیدند.
قاصدی گفت: ۱۰۱ هزار و ۸۵۴ نفر ساعت در بخش دولتی و ۷۱ هزار و ۴۸۵ نفر ساعت آموزش در بخش خصوصی فنی و حرفهای خمین، امسال به کارآموزان ارائه شد.
وی حسابداری و امور بازرگانی، آشپزی، صنایع دستی، عمران و رایانه را رشتههای مهارتی ارائه داده شده به کارآموزان فنی و حرفهای خواهران خمین عنوان کرد.
رییس مرکز فنی و حرفهای خواهران شهرستان خمین افزود: فقر مهارتی یکی از مشکلات عمده در اشتغال جوانان است و این مهم با تلاش و فعالیتهای فنی و حرفهای در بخشهای مختلف مرتفع میشود.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی است و ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.
یک مرکز فنی و حرفهای خواهران در شهر و ۲۲ آموزشگاه آزاد در رشتههای فرش، هنرهای تجسمی، طراحی و دوخت، عمران، حسابداری و رایانه در این شهرستان فعالیت دارند.
نظر شما