عبدالحمیدعباس شیاری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این تعداد دستگاه ماینر از نوع ۳M و S۹ بودند بیان کرد: این تعداد ماینر در مناطق عین ۲ و کوی علوی اهواز، و نورآباد زرگان، از چهار محل کشف و جمعآوری شد.
وی گفت: تعداد ۳۴ دستگاه ماینر از یک انبار وسایل سرقتی شبکه برق در منطقه نورآباد و تعداد ۳۲ دستگاه ماینر M۳ در منطقه عین ۲ با همکاری عوامل یگان امداد و کلانتری ۱۹ این منطقه کشف و جمع آوری شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز ادامه داد: تعداد ۴۴ دستگاه ماینر ( استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز ) با همکاری پلیس در کوی علوی اهواز کشف شد.
شیاری افزود: تعداد ۱۷۵ مزرعه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز از ابتدای امسال تا پایان دی ۱۴۰۰ در نقاط مختلف کلانشهر اهواز در راستای کاهش تلفات انرژی با تلاش ماموران نیروی انتظامی و حکم قضایی کشف و ضبط شده است.
وی گفت : هر دستگاه ماینر۲ و نیم کیلو وات ساعت، معادل یک دستگاه کولرگازی ۲۴هزار مصرف برق دارد. استفاده از این دستگاهها علاوه بر استفاده از تعرفه ارزان، خسارت زیادی به شبکه توزیع وارد کرده و باعث آسیب جدی به لوازم برقی شهروندان میشود.
شهروندان برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق " اپلیکیشن برق من " ، " سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat" و نیز با شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارشهای مردمی ومعرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
شرکت توزیع نیروی برق اهواز، شهرستانهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون را زیرپوشش خود دارد.
نظر شما