به گزارش روز شنبه روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور ، سردار سرتیپ محسن کاظمینی در بازدید از ستاد موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور مستقر در استان البرز افزود: کشورمان دارای مزیت های بالا در عرصه باغبانی است که همگامی در این حوزه با کشورهای پیشرو حرکتی عملی خواهد بود.
وی بیان داشت: موسسه تحقیقات علوم باغبانی میبایست همکاری نزدیک با بازار، اقتصاد و صادرات داشته باشد و تبدیل محصول به سرمایه را در برنامه کاری خود قرار دهد.
کاظمینی با تاکید بر اینکه تمام پژوهشکدهها میبایست به معاونت باغبانی متصل شده و ماحصل تحقیقات به عرصه، انتقال داده شود، افزود: توسعه باغبانی دیم، احیای باغ ها و توجه به بازار جهانی و صادرات محصولات باغی از مواردی است که بایستی در حوزه باغبانی به آن ها نگاه ویژه داشت.
ترویج و توسعه ارقام با اصالت لازمه ایجاد باغات اصیل و استاندارد
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش کشاورزی نیز در این بازدید بیان داشت : توجه به وظایف حاکمیتی بخش جدا نشدنی از فعالیتهای پژوهشکدهها ی کشاورزی است.
دکتر سید مجتبی خیام نکویی افزود: ترویج و توسعه ارقام با اصالت و با کیفیت لازمه توسعه باغات اصیل و استاندارد است ضمن آنکه شناسنامهدار شدن باغات در کشور گامی مهم در تولید محصولات باغی به شمار می رود.
وی با اشاره به اهمیت نگاه پاسخگو به بخش اجرا و تاکید بر اقتصاد باغبانی، گفت: شناخت مخاطبان در بخش باغبانی و مشتریان و سرمایهگذاران این حیطه با استفاده از تمامی ظرفیتهای آن، میتواند کمک شایانی به تحقیقات و بهرهبرداران نماید.
رییس سازمان تات ورود شرکتهای دانشبنیان و همکاری نزدیک با آنها را مقولهایی مهم در کارآفرینی این عرصه برشمرد.
وی در ادامه بیان داشت: افزایش تولید با نگاه به فناوریهای نوین و تولید ارقام جدید، در واحد سطح بسیار عملی و میسر است که باید با نگاهی خاص به آن پرداخته شود.
اهمیت به صنایع تبدیلی در باغبانی به خصوص در محصولاتی مانند سیب و اهمیت به ارزش افزوده از دیگر موضوعات مطرح شده توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی در این بازدید بود.
نظر شما