فرزاد مخلص الائمه روز یکشنبه در آیین انتخابات مجمع جهادگران بسیج سازندگی استان مرکزی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به مدیریت و نگاه عمیق حضرت امام (ره)، ایشان ساختارهای سنتی قبل از انقلاب را برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی کافی ندانستند و لذا با یک مدیریت انقلابی ساختارهای جهادی از جنس مردم تشکیل شد.
وی افزود: پیش از انقلاب ساختارهای بیمار و ناکارآمدی در کشور حاکم بود که سالهای سال موجب شکاف طبقاتی بزرگ شده و میتوان یکی از اهداف شکل گیری نهضت انقلاب اسلامی را همان ساختار ناکارآمد دانست که موجب گستردگی فقر و نابرابری در کشور شده بود.
استاندار مرکزی بیان کرد: حضرت امام(ره) با تشکیل نهاد مردمی بسیج تحول بزرگی در کشور ایجاد کردند و با راه اندازی نهضت سوادآموزی و خدمت رسانی منشا خیرات و تحولات بزرگی در ابعاد مختلف شد.
وی گفت: مدیریت اجرایی استان مرکزی برای حمایت از حرکتهای جهادی بسیجیان آمادگی کامل دارد.
مخلص الائمه افزود: ظهور و بروز گروههای جهادی در دهه ۶۰ و بعد از دوران دفاع مقدس برای مردم و کشور راهگشا بود و با توسعه و گسترش حرکتهای جهادی، بسیج سازندگی خود را نشان داد و امروز این نهاد پرچم دار مبارزه با فقر و محرومیت در کشور است و عملکرد موفقی دارد.
وی ادامه داد: تامین آینده مطلوب مهمترین هدف ما از زندگی شخصی، سازمانی و اجتماعی است که برای تحقق آن علاوه بر رفع موانع باید وضع گذشته، وضعیت حال و کشش آینده را در نظر بگیریم و این سه مولفه حرکت و مسیر ما را تعیین می کند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه بسیج سازندگی گل سرسبد نهادهای خدمت رسان و حرکتهای جهادی در کشور است،گفت: بسیج سازندگی در طول سالهای گذشته منشا خیرات و برکات زیادی هم برای مردم و هم برای کشور شده و به سمت آینده ای درخشان حرکت میکند.
وی اضافه کرد: حضور در جمع جهادگران بسیجی استان مرکزی توفیق بزرگی است و امروز برای خدا قوت در جمع شما جهادگران بسیجی حاضر شدم و از تلاش ها و زحمات دلسوزانه و خالصانه جهادگران تشکر و قدردانی میکنم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه تشکیل ستاد راهبری و هدایت حرکتهای جهادی در استان مرکزی با رویکرد هم افزایی و پای کارآوردن همه ظرفیتها و توان دستگاهها انجام شده،گفت: امیدواریم با مدیریت جوان و با انگیزه در این ستاد شاهد حرکتهای خوب در حوزه محرومیت زدایی و پشتیبانی از اقدامات جهادی باشیم.
وی خاطر نشان کرد: دستگاههای اجرایی استان مرکزی که در حوزه محرومیت زدایی مشغول هستند باید با محوریت بسیج سازندگی و در قالب ستاد راهبری و هدایت حرکتهای جهادی هماهنگ باشند و اقدامات محرومیت زدایی آنها باید در این شبکه تعریف شود.
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی نیز گفت: بسیج سازندگی به عنوان یکی از اقشار مهم بسیج پس از حضور در حوادث مختلف رشد کرد و به بالندگی رسید و امروز جهادگران بسیجی به عنوان خروجی این قشر کارآمد در جریان عظیم جهادی به عنوان ستارههای درخشان، پرفروغ، گمنام و عاشق خدمت به مردم بهترین حرکت دهنده تفکر و گفتمان انقلاب اسلامی هستند.
امید محترمی افزود: اندیشه و تفکر جهادی مردم را ولی نعمت خود میداند و معتقد است در نظام مقدس جمهوری اسلامی مردم، مولفه اصلی قدرت هستند و لذا الگوی حرکتی بسیج سازندگی، مبتنی بر نقش مردم است.
وی با بیان اینکه بسیج سازندگی استان مرکزی پناهگاه جهادگران، بسیجیان و تلاش گران در راه خدمت به مردم است،گفت: امروز به برکت حاکم شدن تفکر انقلابی و جهادی در استان مرکزی بیش از یک هزار و ۲۵۰ گروه جهادی در سطح استان تشکیل شده اند و با تخصص محوری در مسیر خدمت به مردم نقش آفرینی میکنند.
مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی اضافه کرد: جهادگران بسیجی با رویکرد برداشتن غبار محرومیت و مظلومیت از مناطق محروم در جبهه خدمت رسانی به مردم جانانه ایستادهاند و با نقش آفرینی موثر خود بزرگترین تهدیدات را به فرصتها تبدیل کردهاند.
محترمی اظهار داشت: امروز گروههای جهادی در کنار رسالت مهم محرومیت زدایی و ترویج و گسترش گفتمان جهادی، کادرسازی برای انقلاب اسلامی را با قوت دنبال میکنند و نقش مهمی در تربیت و پرورش مدیران آینده ایران اسلامی دارند.
یکهزار و ۱۵۰ گروه جهادی در استان مرکزی سازماندهی شده است.
نظر شما