حسین سعدالدین روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس این مصوبه، اطلاع رسانی و مطالعه دستورالعمل جدید توسط اصناف ضرورت دارد و این مصوبه از یازدهم بهمن ماه امسال اجرایی شد.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه جدید جریمه نقدی هر تخلف بهداشتی واحد صنفی سه میلیون ریال تعیین شده است، ادامه داد: برای پنج تخلف بهداشتی یک واحد صنفی ۱۵ میلیون ریال جریمه نقدی مشخص شد.
به گفته وی، افزایش این جرایم برای بازدارندگی بیشتر هر سه سال یکبار و انطباق بیشتر واحد صنفی با دستورالعمل های ابلاغی انجام می پذیرد.
سعدالدین تاکید کرد: با افزایش جرایم در قانون جدید در ماده ۶۸ عدم رعایت مقررات نظام صنفی شامل رعایت نکردن ساعت کاری، نبودن پروانه کسب در محل دید بازرسان درمرحله نخست تخلف هشت میلیون ریال برای واحد صنفی متخلف جریمه صادر می شود و تکرار این دست تخلفات برای دومین بار ۲۰ میلیون ریال و سومین بار نیز ۴۰ میلیون ریال جزای نقدی تعیین شده است.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود گفت: امسال تا پایان دی، ۲ هزار و ۳۷۸ پرونده تشکیل و به ۲ هزار و ۳۸۹ پرونده تخلف در بخشهای کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان، قاچاق کالا و ارز رسیدگی شد.
وی با بیان اینکه موجودی پرونده ها از ابتدای امسال ۶۵ پرونده است، تصریح کرد: باقیمانده پرونده ها پس از گذشت مدت مذکور به ۵۴ فقره کاهش یافته است.
سعدالدین به تلاش بی وقفه کارکنان این مجموعه در افزایش میزان رسیدگی به پرونده ها اشاره کرد و ابراز داشت: بیشترین تخلفات واحدهای صنفی را درج نکردن قیمت کالا و عدم صدور فاکتور، گران فروشی و کم فروشی تشکیل می دهد.
به گفته وی، واحدهای صنفی متخلف شهر شاهرود در این مدت به پرداخت ۲۸۹ میلیارد و ۶۷۰ میلیون و ۸۶۹ هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.
وی ادامه داد: از مجموع پرونده هایی که امسال وارد تعزیرات حکومتی شاهرود شد، ۲۷۸ فقره مربوط به حوزه قاچاق کالا و ارز بود و با احتساب ۴۶ پرونده باقیمانده از سال گذشته، ۲۸۶ پرونده مختومه شد.
رییس اداره تعزیرات حکومتی شاهرود با اشاره به اینکه ۳۸ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز باقیمانده است، اظهار داشت: در بخش بهداشت، دارو و درمان ۱۶۸ پرونده تشکیل و پس از رسیدگی مختومه شد.
سعدالدین تعداد پرونده های وارد شده به اجرای احکام این اداره را ۲ هزار و ۲۶ فقره اعلام کرد و افزود: از این تعداد جرایم یکهزار و۹۸۷ پروند وصول و مختومه شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۵۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون و ۷۸۲ هزار ریال از جریمه ها وصول شده است، ابراز داشت: در این بازه زمانی ۱۴ واحد نانوایی متخلف در شاهرود با نصب پارچه نوشته بر سر در آنها به پرداخت جزای نقدی محکوم شدند.
به گزارش ایرنا، شهرستان شاهرود دارای بیش از ۹ هزار واحد صنفی دارای پروانه است. این واحدها زیر مجموعه ۳۴ اتحادیه به فعالیت می پردازند.
نظر شما