علیرضا ایزدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از جمله این فرصتهای کلان سرمایه گذاری گردشگری استان اصفهان می توان به هتل های پنج ستاره، توسعه فرودگاه بین المللی اصفهان، طرح قطار سریع السیر اصفهان به تهران، تکمیل کنارگذر شرق اصفهان، مرکز همایش های بین المللی (سالن اجلاس سران) اصفهان، توسعه قطار شهری اصفهان و بندر خشک اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۱۷ طرح گردشگری در استان اصفهان توسط بخش خصوصی در حال اجراست، اظهار امیدواری کرد که با معرفی فرصت های سرمایه گذاری در نمایشگاه بینالمللی تهران، زمینه مشارکت و حضور بخش خصوصی بیش از پیش در این عرصه فراهم شود.
وی همچنین با اشاره به معرفی حدود ۴۰۰ جاذبه گردشگری استان در غرفه اصفهان در نمایشگاه بین المللی تهران، افزود: اصفهان علاوه بر آثار تاریخی و میراث شاخص و جهانی که دارد از جاذبه ها و ظرفیت های ناشناخته بسیاری مانند حیات اجتماعی و ساختارهای فرهنگی برخوردارست که در این نمایشگاه در کنار فرصت های سرمایه گذاری، معرفی می شود.
وی با اشاره به بازدید معاونان وزارت میراث فرهنگی از غرفه اصفهان در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران، اظهار داشت: سفیران کشورهای مختلف و نمایندگان مجلس نیز از غرفه اصفهان بازدید بعمل آوردند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از بهترین و با کیفیت ترین غرفه های نمایشگاه بین المللی گردشگری متعلق به اصفهان است، افزود: در داخل غرفه اصفهان یک تور گردشگری در فضایی به وسعت حدود ۲۷۰ متر مربع برای آشنایی مردم و مسوولان با جاذبه های مختلف و فرصت های سرمایه گذاری اصفهان ایجاد شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان هدف اصلی از حضور در این نمایشگاه را همگرایی و انسجام بین دولت و بخش خصوصی در صنعت گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: تعدادی ازشهرداری های اصفهان مانند نجف آباد، چادگان، اصغرآباد، باغبادران و زرین شهر نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
ایزدی با اشاره به حضور نمایندگان اتحادیه های دفاتر خدمات مسافرتی، واحدهای اقامتی و بومگردی و سرمایه گذاران در غرفه اصفهان، ادامه داد: دستیابی به توسعه پایدار و بازاریابی برای بخش های فعال در زمینه گردشگری یکی دیگر از اهداف حضور در این نمایشگاه است زیرا با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و در صورتی که شرایط ناشی از کرونا ایجاد محدودیت های جدید نکند، فرصت بسیار خوبی برای توسعه گردشگری بویژه جذب گردشگران خارجی در بهار آینده ایجاد می شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ۳۲ غرفه صنایع دستی از استان اصفهان در نمایشگاه صنایع دستی نیز که همزمان با نمایشگاه گردشگری در حال برگزاری است با حضور هنرمندان و معرفی و ارائه ظرفیت های این بخش فعال است.
وی با اشاره به رونمایی از یکی از آثار فاخر صنایع دستی اصفهان در رشته معرق چرم در نمایشگاه بین المللی تهران، افزود: این اثر توسط استاد خوشنویسزاده خلق شده و از تعداد دیگری از آثارشاخص هنرمندان صنایع دستی اصفهان نیز در این رویداد رونمایی خواهد شد.
پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سیوپنجمین نمایشگاه صنایعدستی تهران شنبه نهم بهمن در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد و تا ۱۲ بهمن دایر است.
استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت بهعنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناساییشده دارد که از میان آنها افزون بر یکهزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.
هفت اثر از آثار تاریخی اصفهان شامل میدان امام (نقشجهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نامهای وزوان، مزدآباد و مون به ثبت جهانی رسیده و کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
اصفهان حدود ۱۵۰ هتل، ۴۴۴ اقامتگاه برمگردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ خانه مسافر و ۲۳۰ مهمانپذیر دارد.
نظر شما