استفاده از نیروهای شایسته اهل سنت در مدیریت‌های اجرایی، مانع سواستفاده دشمنان می‌شود

چابهار - ایرنا - مشاور رییس جمهور در امور اقوام و مذاهب با بیان اینکه استفاده از نیروهای شایسته اهل سنت در مدیریت‌های اجرایی، مانع سواستفاده دشمنان می‌شود، گفت: استفاده از نیروهای شایسته و توانمند اهل سنت در پست‌های مدیریتی هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری در مقابل کاهش هجمه‌های دشمنان است.

به گزارش ایرنا، ماموستا عبدالسلام کریمی روز دوشنبه در نشست هم‌اندیشی علما، فرمانداران، معتمدان، ائمه جمعه و جماعات و مسوولان فنوج، لاشار و نیکشهر که در محل فرمانداری نیکشهر (جنوب سیستان و بلوچستان) برگزار شد، اظهار داشت: تامین امکانات و زیرساخت‌های لازم نظیر شغل مناسب، مسکن و بهره‌مندی رفاهی برای زندگی آبرومندانه در حکومت دیدنی ضروری است لذا  همه باید از امکانات لازم برخوار باشند و در این راه مسوولان از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

وی ادامه داد: نیکشهر میزبان "شهید سبیل اخلاقی" است و باید تلاش‌ها برای کاهش مشکلات اهالی این شهرستان بیشتر شود. مسائل و مشکلات مردم را براساس اولویت به استاندار سیستان و بلوچستان، وزیران و رئیس جمهوری ارائه می‌کنم تا برای رفع آنان پیگیری و تلاش بیشتری شود.

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و مذاهب به‌کارگیری زنان به عنوان فرماندار در شهرستان‌های سیستان و بلوچستان را مایه افتخار عنوان کرد و گفت: خانم گلنساء مبارکی در لاشار به عنوان فرماندار معرفی شده که جای خوشحالی دارد.

وی حضور مردم در صحنه، تلاش دلتمردان برای پیگیری مطالبات و همراهی مردم و مسوولان را مایه عزت و افتخار عنوان کرد و افزود: با برادری و برابری مشکلات مرتفع می‌شود و قرآن، قانون اساسی، مقام معظم رهبری و مسوولان بلندپایه درخصوص توجه به مذاهب وحدت دارند و هیچ مشکلی ندارند.

ماموستا کریمی ادامه داد: باید با قدرت در کنار هم و مکمل همدیگر باشیم چراکه قشرهای مختلف مردم و به ویژه زنان در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی داشته اند و هم اینک به این قشر توجه ویژه‌ای می‌شود. 

وی تصریح کرد: برخی نارضایتی‌های اجتماعی در بحث اقتصادی است و باید مشکلات را با تخصیص اعتبارات لازم کاهش داد. 

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و مذاهب گفت: به برکت نظام اسلامی، وحدت در سراسر کشور جاری است و باید در سایه و نقشه راه مقام معظم رهبری باشیم تا موفقیت‌ها روز به روز بیشتر شود. 

درکنار هم بر مشکلات چیره می‌شویم

معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: از اینکه در فرصت کوتاه ۲ مرتبه مشاور رییس جمهور در امور اقوام و مذاهب به سیستان و بلوچستان سفر و در برنامه‌های مختلف شرکت کرده اند جای تشکر و قدردانی دارد. 

رحمدل بامری افزود: شهرستان نیکشهر میزبان شهید سبیل اخلاقی جوانترین شهید دفاع مقدس است و این شهرستان به دلیل داشتن نقش پُررنگ در دفاع از آرمان‌های نظام و انقلاب شایسته خدمت است. 

وی با بیان اینکه مشکلات فراوان است و برای رسیدن به قله فاصله زیادی داریم، افزود: باید همه مردم و مسوولان در کنار هم تلاش و کوشش کنند تا به‌خوبی و با کمترین مشکلات بتوانیم روز به روز به موفقیت برسیم. 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: مقام معظم رهبری این منطقه را گنج پنهان نامگزاری کرده‌اند و دستورات ویژه‌ای برای آبادانی این دیار پُرگهر داده‌اند و امروز شاهد حل بسیاری از مشکلات هستیم. 

وی به هجمه‌های دشمنان برای درهم شکستن وحدت مردم اشاره و خاطرنشان کرد: بینایی و بصیرت مردم بسیاری از نقشه‌های دشمنان خبیث ملت را بر هم زده است. 

بامری به برنامه‌های خوب رییس جمهور برای حل مشکلات مردم اشاره کرد و گفت: نخستین بانوی اهل سنت در شهرستان لاشار به‌عنوان فرماندار معرفی شده که نشان از توجه دولت به قشر بانوان است. 

وحدت، پیشران توسعه است

امام جمعه شهرستان نیکشهر نیز گفت: وحدت و انسجام و عدم توهین به مقدسات مذاهب و اقوام پیشران توسعه و آبادانی هر منطقه است و در این استان مردم با صمیمت در کنار هم زندگی می کنند. 

به گفته حجت الاسلام مرتضی یعقوبی مشترکات اهل سنت و تشیع خیلی زیاد است و باید مورد توجه قرار گیرد تا توسعه و پیشرفت بیشتری را شاهد باشیم.

وی خواستار توجه ویژه مسوولان به تامین زیرساخت‌ها و حل مشکلات نیکشهر شد و افزود: ایجاد کارخانه، اشتغالزایی و تولید می‌تواند بسیاری از مشکلات را مرتفع کنند. 

امام جمعه شهرستان نیکشهر در ادامه با بیان اینکه سهم نیکشهر از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها و دریا فقط عبور هواپیما از بالای آسمان این شهرستان است گفت: درخواست ویژه داریم که مسوولان در بلند مدت مشکلات را پیگیری و مرتفع کنند و حداقل بندر خشک و بارانداز کالا را با توجه به موقعیت آب و هوایی در نیکشهر راه اندازی کنند.

مردم اهل سنت و بلوچ، وفادار به نظام و انقلاب اسلامی

امام جمعه بخش بنت نیکشهر نیز گفت: مردم اهل سنت و بلوچ ولایتمدار، وفادار به نظام اسلامی و همراه با مسوولان هستند و در راستای توسعه حرکت می کنند. 

ملا علی ایزدپناه افزود: از اینکه مشاور رییس جمهور در امور اقوام و مذاهب به بلوچستان سفر کردند قدردانی می کنیم و از وی می خواهیم مشکلات مردم به ویژه گرانی اجناس و گرفتاری‌ها و تنگناهای معیشتی را سمع و نظر آیت‌الله رئیسی برسانند تا فکری اساسی برای کاهش مشکلات مردم بشود. 

فرماندار نیکشهر نیر اظهار داشت: شهرستان نیکشهر ۳۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که از جمله آن شهید سبیل اخلاقی کم سن و سال‌ترین شهید دفاع مقدس است و در عملیات حورالعظیم در سن ۱۱ سالگی شهید شده است.

 ضیاالحق هاشمزهی با اشاره به اینکه ۵۱ مدیر اهل سنت و پنج مدیر زن در نیکشهر مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: این نگاه ویژه نشان از توجه نظام جمهوری اسلامی به جامعه اهل سنت است.

فرماندار لاشار نیز گفت: دشمنان همیشه مشکلات قومی و مذهبی را برجسته می‌کنند و ما باید هوشیار باشیم و در کنار هم ایرانی قدرتمند را رقم بزنیم و ان شاالله با تفاهم همدیگر مقدمات توسعه و پیشرفت و آبادانی را رقم بزنیم.

گلنساء مبارکی افزود: به عنوان فرماندار زن در بلوچستان مشغول به خدمت هستم تا به مردم خدمت کنم و ان شاالله در این عرصه تا جایی که توان دارم تلاش می کنم.

فرماندار فنوج نیز گفت: این شهرستان هفت هزار کیلومترمربع وسعت و ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد که نیاز است برای کاهش مشکلات بیکاری و معیشتی مردم سرمایه گذاری لازم صورت گیرد.

مشتاق احمد ریگی افزود: از مجموع ۷۲۰ کیلومتر راه بیش از ۵۰۰ کیلومتر خاکی و راه‌های موجود فاقد استاندارد و ابنیه فنی هستند و به تامین اعتبار فوری برای استاندارد سازی نیاز دارند. 

وی با اشاره به اینکه از ۱۳۸ نقطه جمعیتی فنوج ۹۰ نقطه بدون اینترنت هستند، افزود: حل مشکلات مردم موجب کاهش نارضایتی‌ها می شود.

او از کمبود زیرساخت‌های اینترنت و تلفن، راه، طرح هادی در شهرستان فنوج گلایه کرد و افزود: مشکلات مردم با تخصیص اعتبارات و توجه ویژه قابل پیگیری است. 

حبیبه رئیسی نماینده بانوان نیکشهر نیز با اشاره به مشکلات بیکاری و افزایش قیمت‌های برخی کالاها گفت: تصادفات جاده‌ای مشکلات زیادی برای بانوان بوجود آورده به‌طوریکه فوت مردان بیشترِ زنان را بیوه کرده و علاوه بر غم از دادن همسران باید بعدها سرپرستی خانواده را باوجود نبود درامد بر دوش بکشند. 

عبدالحمید رئیسی به نمایندگی از معتمدان مردم جنوب استان نیز اظهار داشت: فاصله استان و شهرهای مختلف به همدیگر خیلی زیاد است لذا می‌طلبد برخی دستگاه‌های اجرایی نظیر جهاد کشاورزی و آموزش و پرورش در جنوب بلوچستان راه اندازی شود.