به گزارش ایرنا، سیدمحمد حسینی نژاد روز دوشنبه در نشست خبری اعلام برنامه های دهه فجر در شرکت توزیع برق استان سمنان افزود: ۵٨ طرح عمرانی برق رسانی در محورهای هوشمندسازی تجهیزات، هوشمندسازی کنتورها، تجهیزات کنترل از راه دور و توسعه شبکه روستایی به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: از ۵۸ طرح ١٧ طرح با ١٧ میلیارد تومان مربوط به توسعه شبکه، تبدیل شبکه ضعیف به کابل خودنگهدار است که با ۶ میلیارد و ٢٠٠ میلیون تومان اجرایی شد.
وی یادآور شد: در بخش نصب تجهیزات و نگهداری و کنترل شبکه نیز طرح هایی به ارزش ۷ میلیارد تومان دهه فجر به بهره برداری می رسد .
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با اشاره به اینکه از ۵٨ طرح افتتاحی این شرکت در دهه فجر ١۶ طرح روستایی با ١۴ میلیارد و ۶٠٠ میلیون تومان است، خاطرنشان کرد: سه خدمت شرکت توزیع برق سمنان همزمان با دهه فجر به صورت رایگان ارایه می شود که شامل تغییر نام مشترک انشعاب، آزمایش لوازم و همچنین تغییر مکان داخلی مشترکان است.
حسینی نژاد به اجرای طرح بهارستان در وزارت نیرو اشاره و اضافه کرد: در قالب این طرح طی پنجسال شبکه های روستایی بهسازی و بازسازی می شود، امسال در ١٠٠ روستای استان سمنان با ١٨ میلیارد تومان این طرح عملیاتی شد و در استان اکنون ٩٠ درصد پیشرفت اجرایی دارد.
وی ابراز داشت: تمام روستاهای استان سمنان حتی با جمعیت ١٠ خانوار در استان دارای برق هستند و بحث برق رسانی اکنون درباره آبادی ها مطرح است.
وی به طرح واگذاری سامانه های برق خورشیدی به عشایر در کشور اشاره و اضافه کرد: این تجهیزات برای کمک به تامین مایحتاج اولیه عشایر از طریق تامین انرژی با صفحه های خورشیدی و تجهیزات لازم اجرایی می شود.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان گفت که هر دستگاه تامین برق از انرژی خورشیدی حدود ١٠ میلیون تومان هزینه دارد که ١٠ درصد را عشایر پرداخت می کنند و در استان تاکنون ۵٠٠ دستگاه به عشایر ارایه شد و ٣٠٠ دستگاه باقی مانده تا تحویل شود.
استان سمنان با ۳۰۰ هزار مشترک خانگی کمتر از ۱.۵ درصد برق کشور را مصرف می کند.
نظر شما