احمد حاجیزاده روز دوشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی قم بیان کرد: نیازمند تقویت ساختارهای اطلاعرسانی استان برای انعکاس دقیق خدمات دولت به مردم و امیدآفرینی هرچه بیشتر هستیم و دستگاههای اجرایی باید نقاط ضعف خود را در این رابطه جبران کنند.
وی با اشاره به این که ضعف در اطلاع رسانی خدمترسانیها موجب سوءاستفاده دشمنان شدهاست، افزود: البته در خصوص تبیین خدمات ارائه شده به مردم، اقدامهای قابل توجهی نیز انجام میشود که به دلیل جزیرهای بودن تاثیرگذاری لازم را ندارد.
وی ادامه داد: مدیران دستگاههای اجرایی استان باید به عرصه مهم و حساس روابط عمومی توجه لازم را داشته باشند و در حوزه اطلاع رسانی، همه ظرفیتها به صورت یکپارچه به میدان آورده شود.
حاجیزاده با اشاره به این که به دنبال ایجاد ریلگذاری جدید در این بخش هستیم، گفت: فعالیت در عرصه اطلاعرسانی نیازمند استفاده از ابزار هنر و مهارتهای تخصصی در حوزه ارتباطات است.
وی بیان کرد: اصحاب رسانه استان باید در رساندن صدای مردم به مسئولان از همه ظرفیتها به نحو احسن استفاده کنند و مدیران نیز باید پاسخگوی اصحاب رسانه باشند.
وی با اشاره به این که در دهه فجر باید برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی از همه امکانات استفاده شود، ادامه داد: پاسخگویی به هجمههای دشمنان نیز از جمله مسائلی است که باید بیشازپیش مورد توجه اصحاب رسانه استان قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط شیوع ویروس کرونا اومیکرون در استان، تاکید کرد: لازم است تا همگان نسبت به رعایت اصول بهداشتی به خصوص تزریق واکسن، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی اهتمام بیشتری داشته باشند.
در این جلسه که با حضور مدیران و نمایندگان رسانههای استان قم ترتیب یافت، پیرامون مباحثی همچون تصویب و اجرای آییننامه شورای اطلاع رسانی استان و تعیین اولویتهای کاری برای فعالیت رسانهای در قم، لزوم تشویق مردم به رعایت بیشتر و دقیق دستورالعملهای بهداشتی با توجه به وضعیت شیوع کرونا اومیکرون در استان و ایجاد حساسیت در این خصوص، لزوم افزایش توجه مدیران، فرهنگیان و دانشآموزان به رعایت شدن نکات بهداشتی در مدارس برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تبیین نقش موثر واکسیناسیون در کاهش آمار ابتلا و فوت ناشی از کرونا و کاهش حداکثری تجمعهای غیر ضرور با توجه به گسترش شیوع کرونا در قم، بحث و تبادل نظر شد.
وضعیت کرونایی قم که از چهارم بهمنماه جاری به رنگ زرد درآمده بود، هشتم بهمنماه قرمز شد.
ویروس «کرونا» موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» میشود و ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک»، «فاصلهگذاری اجتماعی» و «پرهیز از مسافرتهای غیرضروری» و همچنین «تزریق واکسن» توصیه شده است.
شهروندان برای طرح هر گونه پرسش درباره ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین خبرهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند به منظور تعیین زمانبندی و نوبتدهی «تزریق واکسن بیماری کووید-۱۹» برای گروههای سنی اعلام شده و نیز ثبتنام «کارت واکسن دیجیتال»، به «سامانه ثبتنام واکسیناسیون کرونا» به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir مراجعه کنند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخآباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
ویروس کرونا ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد و ۳۰ بهمن سال ۱۳۹۸ ویروس کرونا در ایران و استان قم شناسایی و اعلام شد.
نظر شما