عبدالمهدی نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در زمان حضور رییس فدراسیون جهانی در ایران ایده برگزاری لیگ را مطرح کردیم. در تیرماه سال جاری نیز موافقت اولیه را از IFBB گرفتیم و در آبان ماه که برای مسابقات جهانی اعزام شده بودیم، این موضوع در هیات اجرایی فدراسیون جهانی هم مطرح کردیم که در نهایت مورد استقبال اعضا قرار گرفت. رییس فدراسیون جهانی موافقت کرد برای اولین بار ایران لیگ را به صورت داخلی برگزار کند و مقرر شد با همین روش اولین دوره جام باشگاههای جهان هم به میزبانی ایران برگزار شود.
وی ادامه داد: طبق برنامه قرار است ابتدا لیگ داخلی را برگزار کنیم که نماینده فدراسیون جهانی هم از نزدیک روند رقابت ها را نظاره گر خواهد بود و پس از آن شرایط برگزاری و زمان لیگ جهانی قطعی می شود. ۱۹ باشگاه استقبال بسیار خوبی از نخستین دوره لیگ داخلی داشتند که در گام نخست بسیار خوب است. مراسم قرعه کشی هم برگزار شده و همه چیز برای برپایی این رقابتها آماده است. با تمهیداتی که اتخاذ کردیم محدویت وزنی نداریم تا ورزشکاران در شرایط بهتری در مسابقات حاضر شوند اما از آن سو، از همه ورزشکاران تعهدنامه دوپینگ می گیریم چرا که در این راستا با هیچ فردی تعارف نداریم و میخواهیم ورزش پاکی را به نمایش بگذاریم.
رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام یادآور شد: از باشگاههای بدنسازی میخواهیم تا جایی که میتوانند در بحث قراردادها، ورزشکاران را حمایت کنند. در سال اول همه باید در کنار هم باشند و کمک کنند تا چرخ لیگ به گردش در بیاید. شاید خیلیها می گفتند که برای برگزاری لیگ عجله نکنید اما من به برگزاری مسابقات اعتقاد داشتم و با وجود تقویم شلوغ فدراسیون در ماههای پایانی سال گفتم که باید لیگ هم که اهمیت بالایی دارد، برگزار شود. بدون شک لیگ میتواند چرخه استعدادیابی را هم به حرکت در بیاورد و خیلی از استعدادها، خودشان را در همین مسابقات نشان دهند.
وی در واکنش به این سوال که آیا محدودیتهای جدید کرونایی ممکن است زمان لیگ را به تاخیر بیاندازد، گفت: طبق برنامه ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه زمان آغاز لیگ داخلی است، ما تابع قانون هستیم و اگر در این خصوص دستوری صادر شود و قرار باشد به دلیل محدودیت های کرونایی بازهم شاهد لغو رقابت های ورزشی باشیم، طبعیت خواهیم کرد.
نصیرزاده افزود: در رشتههای دیگر به ویژه ورزشهای المپیکی مثل کشتی شاهد هستیم که قهرمانان بزرگ در لیگ درآمد بسیار خوبی دارند. از سویی وزارت ورزش نیز قادر نیست تمامی قهرمانان را از نظر مالی حمایت کند. متاسفانه از سال ۹۷ به بعد پرورش اندام از لیست رشتههایی که پاداش به آنها تعلق می گرفت، خارج شده و در این مدت برای حل این موضوع بارها رایزنی کردیم اما فعلا به نتیجه نرسیدهایم.
نظر شما