به گزارش ایرنا، علی دارابی در حساب کاربری خود در اینستاگرام در مطلبی با عنوان ایران تماشایی نوشت: سیوپنجمین نمایشگاه ملی صنایعدستی و پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری از ۹ تا ۱۲ بهمن در محل دائمی نمایشگاهها برگزار شد. بیش از ۱۱ سالن و بالغ بر ۴۵۵ غرفه گویای مشارکت گسترده بخش های دولتی و به خصوص بخش خصوصی است.
قائم مقام وزیر میراثفرهنگی،گردشگری و صنایعدستی خاطرنشان کرد: با فروکش موقت کرونا و گسترش واکسیناسیون عمومی با همت بلند مهندس ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و همه همکاران در سراسر کشور این نمایشگاه برگزار شد. به مدت دو روز از غرفه های مختلف بازدید میدانی کردم. شور و اشتیاق شرکت کنندگان، مشارکت گسترده آنان به خصوص از مناطق محروم و کمتر برخوردار و نقش پر رنگ بخش خصوصی حکایت از امید و نگاه به رونق دوباره کسب و کارها، گسترش توریسم و گردشگری و احیای صنایع دستی است.
وی اظهار داشت: کرونا تکانه های زیادی را بر اقتصاد جهانی و خسارت های هنگفتی را موجب شده است که صنعت توریسم از مهمترین بخش های آسیبپذیر بوده است. امروزه نمایشگاهها نقش مهمی را در دیپلماسی عمومی، تعامل و گفتوگوی جهانی و ارتباطات بینالمللی ایفا میکند.
معاون میراثفرهنگی وزارت میراث فرهنگی افزود: ایران ما تماشایی و پر از میراث فرهنگی و تمدنی و جاذبه های سیاحتی و زیارتی است. در رتبه بندی جهانی از نظر یونسکو از حیث آثار ثبت شده جهانی در آسیا رتبه سوم و در جهان رتبه نهم را دارا است. ما شایسته اولین جهان هستیم اگر همه با هم به نهضت بزرگ معرفی، صیانت، حمایت میراث فرهنگی اهتمام ورزیم.
دارابی بیان کرد: امروزه نسبت توریسم رابطه مستقیمی با میزان آثار ثبت شده جهانی دارد. اگر به دنبال رونق کسب و کار، ایجاد اشتغال، صدور ارزشهای اسلامی و فرهنگی و زیر میز زدن ایران هراسی که استکبار ناجوانمردانه علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته است هستیم، توجه به نمایشگاه ها به خصوص دیپلماسی موزهای و گسترش توریسم و حمایت از صنایعدستی که گویای هنرمندی ایرانیان است و در جنگ نرم دست برتر را از آن ما ایرانیان میکند از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش ایرنا، پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و سیوپنجمین نمایشگاه صنایعدستی تهران صبح روز شنبه - نهم بهمن ۱۴۰۰- با حضور سیدعزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، مدیران و مسئولان این وزارتخانه و جمعی از مقامات کشوری و لشکری، در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه تا سهشنبه - ۱۲ بهمن برپاست و علاقهمندان میتوانند با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مقابله با کرونا، از ساعت ۹ تا ۱۷ از این نمایشگاه بازدید کنند.
در مدت برگزاری این رویداد در بخش گردشگری نشستهای متنوع، پنلها، کارگاهها و میزگردهای تخصصی با حضور اساتید و فعالان این حوزه برگزار می شود. فضایی مجزا هم برای مذاکرات B to B به صورت مجازی و حضوری برای فعالان و متخصصان صنعت گردشگری در نظر گرفته شده است.
همچنین در بخش صنایعدستی علاوه بر معرفی شهرها و روستاهای صنایعدستی ملی و جهانی، بخشی برای نمایش آثار هنری اساتید و نامآوران صنایعدستی و هنرهای سنتی اختصاص داده شده است. در این نمایشگاه به منظور حمایت از هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی استانهای کمتر برخوردار، غرفههای رایگان به هنرمندان ١٢ استان، اختصاص یافته است.
نظر شما