به گزارش روز سه شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی آمده است: خبر ارتحال عالم جلیل القدر جهان اسلام و مرجع بیدار در راه دفاع از حق و اجرای احکام الهی و پاسدار مجاهد در دفاع از شعائر الهی و حریم اهل بیت(ع) حضرت آیت الله صافی گلپایگانی (رضوان الله علیه) موجب تألم و تأثر خاطر شد.
وی در ادامه این پیام تاکید کرد: عمر با برکت این مرجع عالیقدر، با تدریس علوم دینی در حوزههای علمیه و تربیت شاگردان، مولفان و محققان دینی مشحون بود. در کارنامه مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی (رضوان الله علیه) حضور در میدان مبارزه با رژیم طاغوت و دفاع از انقلاب اسلامی و پذیرش مسوولیتهای خطیری مانند عضویت در خبرگان قانون اساسی و دبیری شورای نگهبان ثبت شده است که نشان از مجاهدت و توجه بیوقفه ایشان به اجرای اسلام در شئون مختلف حکمرانی و اداره جامعه دارد.
رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در این پیام ضمن تسلیت مجدد این ضایعه بزرگ به پیشگاه حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه)، رهبر معظم انقلاب، فضلا، طلاب و روحانیون حوزههای علمیه و بیت مکرم ایشان از خداوند متعال برای آن مرد آسمانی و روشن ضمیر، علوّ درجات را طلب و برای سایر بازماندگان، صبری جزیل را مسالت کرد.
به گزارش ایرنا، روح آیت الله صافی گلپایگانی شب گذشته در پی ایست قلبی به ملکوت اعلی پیوست.
این فقیه اهلبیت، از شاگردان برجسته آیات عظام بروجردی، حجت، خوانساری و گلپایگانی بود و مدتی نیز در نجف اشرف از آیات محمدکاظم شیرازی و محمدعلی کاظمی بهره مند شده بود.
آیتالله صافی گلپایگانی شیخ المراجع، سالیان متمادی درحوزه علمیه قم به تدریس و تحقیق و تألیف آثار گوناگون فقهی، کلامی و حدیثی پرداخته است.
عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم امام خمینی(ره)، از جمله فعالیت های سیاسی آیت الله صافی گلپایگانی بوده است. از این مرجع تقلید بیش از ۸۰ عنوان کتاب برجای مانده که برخی از آنها جایزه کتاب سال ولایت و کتاب سال مهدویت را به دست آوردهاند، منتخب الاثر، اوقات الصلوات، بیان الاصول و ثلاث رسائل فقهیه از جمله آثار آیت الله صافی گلپایگانی است.
ایشان از شاگردان برجسته آیتالله بروجردی و عضو شورای استفتای وی بوده و کتاب منتخب الاثر درباره امام دوازدهم شیعیان را به توصیه استاد خود نوشته است. این مرجع تقلید در ۳۰ بهمن ماه سال ۱۲۹۷ هجری شمسی در گلپایگان اصفهان دیده به جهان گشوده بود.
نظر شما