به گزارش ایرنا، محسن منصوری روز چهارشنبه در نخستین نشست خبری خود با اشاره به فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر، اعلام کرد: از مجموع این تعداد پروژه، ۴۷۲ پروژه طرح های اقتصادی هستند که به طور مستقیم در حوزه های صنعت، معدن، کشاورزی و اشتغال اجرا و عملیاتی شده است و اعتبار آنها به بیش از ۱۲ هزار و ۷۶۸ میلیارد تومان می رسد.
وی اضافه کرد: ۲۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیز مربوط به طرح های عمرانی است که مجموع این پروژه ها گام موثری برای کاهش بیکاری در سطح استان خواهد بود.
منصوری افزود: آنچه که در ایام دهه فجر باید تداعی شود، خدمات، اقدامات، ارزش آفرینی ها و مجموعه اقداماتی است که توسط دولت های مختلف و نظام جمهوری اسلامی انجام گرفته است.
وی یادآورشد: ما میراث دار یک اتفاق بزرگ و انقلاب اسلامی هستیم و به تعبیر امام حفظ این انقلاب از اوجب واجبات است؛ برای حفظ این انقلاب، طراحی ها و اقدامات مختلفی باید محقق شود که بخشی از این اقدامات در بدنه اجرایی و مدیریتی دولت ها باید شکل بگیرد.
منصوری اظهار داشت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، موجی از امید در میان مردم ایجاد شد، مردم به راستی انتظار و مطالبه به جای گره گشایی در حوزه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را دارند.
استاندار تهران گفت: ما هم خود را مکلف می دانیم که با استفاده از نیروهای کارآمد جهادی، انقلابی، مومن و پای کار، جوان و شبانه روزی، به این مطالبات مردم پاسخ دهیم و این انتظارات را در راستای درس آموزی های معمار کبیر انقلاب پیش ببریم.
وی خاطرنشان کرد: درسی که امام به ما داد، درس اعتماد و تکیه به مردم، ساده زیستی، تلاش شبانه روزی، مدیریت توام با اخلاص و عمل، شجاعت، اقدام و پرهیز از سخت گفتن بدون اقدام بود.
جوانگرایی مهمترین مولفه انتصابات
منصوری ادامه داد: در حوزه سیاسی و اجتماعی و تقسیمات کشوری که خط مقدم و پیشانی حرکت های مدیریت استان است، شاهد تغییر و تحول و برنامه ریزی های جدی هستیم و مطالبه ما به عنوان دولت جدید، ترمیم، بازنگری، تقویت و اصلاح ساختارهای مدیریتی و متناسب سازی بدنه مدیریتی با اهداف دولت است.
استاندار تهران گفت: به غیر از روسای دستگاه ها، ادارات کل و مدیران اجرایی که به طور مستقیم توسط وزارت تعیین و منصوب می شوند، حدود ۲۰۰ جایگاه مدیریتی را شخص استاندار به طور مستقیم حکم می زند.
وی اعلام کرد: از این ۲۰۰ جایگاه مدیریتی، بیش از ۱۰۰ انتصاب جدید داشتیم که به طور متوسط هر ۲ روز یک انتصاب در مجموعه استانداری تهران برای دستگاه های تابعه، ادارات ستادی و شهرداری ها شکل گرفته و در استان تهران این کار در یک فاصله زمانی منطقی رخ داده است.
منصوری اضافه کرد: در خصوص تمامی انتصابات یک ارزیابی دقیق و کارشناسی شکل گرفته است و کمیته ای به عنوان کمیته ارزیابی فعالیت کرده و با افراد مصاحبه علمی و مسئولیتی کرده اند و سعی شده تا به بهترین گزینه ها برسیم.
استاندار تهران تاکید کرد: یکی از شاخص های مد نظر ما، جوانگرایی و جوانسازی بدنه مدیریتی بود که امروز می توان با افتخار اعلام کرد که میانگین سن مدیران جدید منصوب در مجموعه استانداری تهران و فرمانداری های تابعه، حداقل ۱۰ سال جوانتر از مدیران سابق شده است و این فرصتی برای ایجاد یک سرمایه مدیریتی برای کشور محسوب می شود.
وی افزود: رفع مسائل اجتماعی و موضوع آسیب های اجتماعی از دغدغه های جدی رهبری و از مطالبات مردم از دولت است، مباحثی از جنس حاشیه نشین، کودکان کار، اعتیاد و طلاق از مطالبات جدی شهروندان محسوب می شود.
منصوری یادآورشد: از ابتدا موضوع تشکیل قرارگاه اجتماعی استان در دستور کار قرار گرفت و در سطح شهر تهران نیز این مسئولیت به شهرداری واگذار شد.
استاندار تهران اظهارداشت: در تمام شهرستان ها نیز با مسئولیت فرماندار و عضویت دستگاه های مرتبط این قرارگاه شکل گرفته و حل مباحث اجتماعی به عنوان محور فعالیت در دست پیگیری است.
وی یکی از اقدامات در دست انجام را حل مساله پر چالش تقسیمات کشوری برشمرد و خاطرنشان کرد: استان تهران به دلیل تراکم بیش از حد، دچار چالش های متعدد تقسیمات کشوری است و گاه باعث شده که در یک نقطه سه دستگاه متفاوت اعمال نظر کنند و مدیریت کنند و از راه حل های آن اصلاح مساله تقسیمات کشوری است.
منصوری ادامه داد: کارگروهی برای حل مساله تقسیمات کشوری استان تهران شکل گرفته که معاونت سیاسی آن را با جدیت دنبال می کند.
تهیه طرح جامع ساماندهی اتباع خارجی
استاندار تهران گفت: در استان تهران به لحاظ شاخص های امنیتی, مشکل شاخصی و مشکلات سازماندهی شده نداریم و امروز تهران به عنوان ام القرای جهان اسلام, از امن ترین پایتخت های جهان منطقه و بلکه دنیاست.
وی تصریح کرد: معتقدیم که امنیت تهران، امنیت کشور و منطقه است و از همین جهت هماهنگی قابل قبولی در شورای تامین وجود دارد و به طور مستمر اقدامات امنیتی و اطلاعاتی انجام می گیرد.
منصوری با بیان اینکه یکی از مسائل مهم تهران حضور اتباع بیگانه و مهاجران است، ادامه داد: اکنون برآورد اولیه حضور بیش از ۱.۵ میلیون نفر اتباع بیگانه در استان تهران است که این جمعیت در هیچ کدام از آمار ما ثبت و ضبط نمی شوند در عین حال که از خدمات مختلف استان استفاده می کنند و این مساله نکات مدیریتی را در سطح استان ایجاد می کند.
استاندار تهران با اشاره به تهیه طرح جامع ساماندهی اتباع خارجی از مهمترین اقدامات استانداری در این زمینه، اعلام کرد: اگرچه رئیس جمهور برای ساماندهی اتباع خارجی دستور تشکیل سازمانی مجزا را داده اند اما در تهران تهبه و تدوین چنین طرحی در دست اقدام است.
منصوری تاکید کرد: نگاه ما به اتباع تهدید محور نیست و فرصت محور است.
پیگیری مساله ترافیک و آلودگی هوای تهران
منصوری مشکل ترافیک و آلودگی هوا را دو مشکل عمده تهران ذکر کرد و اظهار داشت: این ۲ مساله، موضوعاتی نیستند که بتوان در کوتاه مدت حل کرد، اما ریل گذاری و پیگیری برای رفع آنها را آغاز کرده ایم.
وی لحاظ مولفه های حل این مشکلات در برنامه بودجه امسال را از اقدامات قابل توجهی در این زمینه خواند و اضافه کرد: در بودجه ۱۴۰۱ برای کاهش آلودگی هوا و ترافیک که ۲ بخش بهم پیوسته هستند، اعتبارات خوبی برای گسترش حمل و نقل ریلی و نوسازی ناوگان تاکسی رانی گذاشته اند.
منصوری بیان کرد: در شهر تهران بیش از چهار میلیون خودروی پلاک بومی، بیش از ۵۰۰ هزار خودروی پلاک شهرستان، بیش از ۴.۵ میلیون موتورسیکلت داریم و گاه موتورسیکلت های کاربراتوری به اندازه چند خودرو آلودگی تولید می کنند.
بازار بزرگ ۲۰ میلیونی مصرف در تهران
استاندار تهران با اعلام اینکه این استان صنعتی ترین استان کشور بوده و بیش از ۲۲ درصد صنایع کشور در این استان مستقر است، اظهار داشت: ۷۰ درصد گردش مالی کشور در این استان بوده که یک فرصت بزرگ اقتصادی به شمار می آید.
وی افزود: مجموعه استان با احتساب اتباع، بیش از ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد و با در نظر گرفتن همجواری استان البرز که جمعیت آن با تهران در هم تنیده است، نزدیک به ۲۰ میلیون جمعیت در آنها متمرکز است که بازار بزرگ مصرف محسوب می شود.
منصوری یادآور شد: گردش مالی بسیاری از صنایع کشور در استان تهران در جریان است و بر همین اساس سعی کردیم تمام نشست های مرتبط با این حوزه به شکل منظم دنبال شود.
تحقق ۱۰۴ درصدی تعهد اشتغال استان تهران
استاندار تهران گفت: با پیگیری های انجام گرفته، ۱۰۴ درصد از تعهد ۹۶ هزار نفری تعهد اشتغال این استان برای سال ۱۴۰۰ ، طی ۱۰ ماه محقق و برای ۹۹ هزار و ۱۲۴ نفر اشتغالزایی شد.
وی اظهار داشت: استان تهران، در سه ماهه سوم، رتبه نخست را در بین استان های کشور در برگزاری جلسات کارگراه تسهیل و رفع موانع تولید داشته است.
منصوری خاطرنشان کرد: احیا و فعال سازی ۳۵۱ واحد صنعتی و تولیدی راکد و نیمه فعال از دستاوردهای برگزاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، است.
نظر شما