به گزارش ایرنا، مصطفی آیت الهی موسوی روز چهارشنبه در ستاد مدیریت بحران استان کرمان در محل استانداری افزود: ۳۸ درصد خسارات سیلاب برابر با یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومان متعلق به حوزه کشاورزی است.
وی اظهار داشت: همچنین سیل جنوب کرمان ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به حوزه زیربنایی این استان خسارت وارد کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان تصریح کرد: سیل نیمه نخست دی ماه سال جاری نیز ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به این استان خسارت وارد کرد.
آیت الهی موسوی با بیان اینکه قرارگاه سازندگی مناطق سیل زده تشکیل شده است عنوان کرد: امکانات دستگاه های نظامی و اجرایی در مناطق سیل زده استان کرمان به کار گرفته و ضمن آنکه هزینه تامین سهمیه ویژه سوخت این مناطق نیز از سوی دولت تامین شده است.
خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی سیلاب به رودبارجنوب
فرماندار رودبار جنوب نیز در این نشست با اشاره به امدادرسانی به ۶۶ روستای این شهرستان و اینکه در حال خروج از حالت اضطرار هستیم گفت: تمامی محورهای ارتباطی اصلی، فرعی و روستایی رودبار بازگشایی شدند.
علی پرورش با بیان اینکه مشکل آب بیشتر مناطق رودبار رفع شده و فقط در برخی مناطق در این زمینه با مشکل روبرو هستیم افزود: مقرر شد آبرسانی به این مناطق تا زمان حل مشکل با تانکر انجام شود.
وی با اشاره به خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی سیلاب به رودبار جنوب عنوان کرد: توجه به دام های تلف شده، بازسازی سرویس های بهداشتی و احداث اردوگاه اسکان موقت در منطقه تالاب جازموریان و احیای چاه ها و قنوات خواسته های مردم این خطه است.
۹۰ درصد جایگاههای سوخت قلعهگنج فاقد سوخت است
همچنین فرماندار قلعه گنج در این نشست گفت: ۹۰ درصد جایگاه های سوخت این شهرستان همچنان فاقد سوخت هستند.
مهدی شهسواری با بیان اینکه هزار هکتار از مزارع گندم این شهرستان زیر سیلاب رفت افزود: مشکل کمبود سوخت به دلیل وجود مسائل و مشکلات حمل و نقلی پیش آمده است.
وی ادامه داد: سیلاب به ۳۳ دهنه پل قلعه گنج خسارت وارد کرد که در حال بازسازی آنها هستیم و ترمیم سیل بندهای روستاهای حاجی آباد و چراغ آباد در حال انجام است ضمن آنکه ضرورت لایروبی رودخانه های این شهرستان هم وجود دارد.
نظر شما