مهدی میزبان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در اصفهان افزود: اجرای این تعداد پروژه که در قالب طرحهای کوچک، متوسط و بزرگ انجام شد بالغ بر ۵۵۰ میلیارد تومان هزینه داشت.
وی اضافه کرد: عمده اعتبار این طرحها از صندوق توسعه ملی بود و گام مهمی در تامین آب پایدار و سالم برای این قشر پرتلاش به شمار میرود.
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران اضافه کرد: بخشی از پروژهها در قالب لوله کشی و بخشی دیگر بهصورت مجتمعهای آبرسانی بود و بطور تقریبی تمام استانهای کشور را شامل میشود.
میزبان با بیان اینکه حمایت از تولید و تسهیل در زندگی عشایری ۲ رویکرد اصلی سازمان امور عشایر ایران است اظهار داشت: بر همین اساس طرحهای مرتبط انجام میگیرد.
وی با اشاره به دهه فجر امسال گفت: در این ایام ۲۲۰ طرح و بیشتر در زمینه تولید و طرحهای آبی در کشور با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان به بهره برداری میرسد.
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران ادامه داد: پروژههای مرتبط با طرحهای آبی دهه فجر امسال در مقایسه با سال قبل حدود ۴۰ درصد افزایش یافت.
معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران به منظور حضور در کارگروه ملی مدیریت چرا و کنترل کوچ و حفظ زیست بوم منطقه زاگرس که با حضور مدیران ملی و استانی این بخش و با هدف تبیین برنامهها در محل تالار اجتماعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان برگزار شد به این خطه سفر کرد.
در تازهترین به روز رسانی سرشماری ثبتی مبنایی جامعه عشایری، جمعیت عشایر کوچنده کشور در حال حاضر به ۲۵۱ هزار خانوار با بیش از یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر افزایش یافته است.
نظر شما