به گزارش ایرنا، وحید جلالزاده عصر روز پنجشنبه در جلسه قرارگاه امنیت غذایی آذربایجانغربی اظهار داشت: این نقشه راه برای جلوگیری از تکرار مسائل هر ساله در حوزه قیمت گذاری، فروش و صادرات محصولات کشاورزی می تواند بسیار موثر باشد.
وی با اشاره به مشکل فروش و صادرات سیب آذربایجانغربی، ادامه داد: تغییر و اصلاح گونههای کاشت سیب و کاهش آمار تولید سیب صنعتی در اولویت بعد جهاد کشاورزی این استان قرار داشته باشد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد کشاورزی استان، غرفههای مختص فروش مستقیم سیب تولیدی ارومیه در تهران و سایر شهرهای مصرف کننده محصولات کشاورزی را فعال کند .
جلال زاده بیان کرد: همچنین باید مشکل رفاهی فروشندگان و عرضه کنندگان محصولات کشاورزی در این غرفهها نیز از طریق دستگاههای دولتی بررسی و رفع شود.
وی اضافه کرد: رایزنی برای صادرات سیب ارومیه به افغانستان نیز در نشست اقتصادی با گروه اقتصادی افغانستان انجام شده است .
وی با اشاره به پیگیری تخصیص اعتبارات لازم از بانک کشاورزی برای راه اندازی واحدهای فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی در استان اظهار داشت: باید مقررات بانکی اخذ اعتبارات توسط سرمایهگذاران برای راهاندازی واحدهای سورتینگ و بسته بندی تسهیل شود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر توسعه حمل و نقل ریلی در آذربایجانغربی افزود: بخشهای زیرساختی و تامین سرمایه برای توسعه حمل و نقل ریلی باید مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.
جلالزاده با بیان اینکه قرارگاه امنیت غذایی حرکت مثبتی است که باید مقدمات و امکانات آن متناسب نیازمندیها باشد بیان کرد: با اتحاد و همدلی دستگاههای اجرایی مشکلات حوزه کشاورزی را می توان رفع کرد.
وی تاکید کرد: نمایندگان مردم در خانه ملت نیز در حوزه قانون گذاری و نظارتی، برای اثرگذاری بیشتر این قرارگاه در پاسخگویی به مشکلات موجود معیشتی و مطالبات مردم تمام تلاش خود را خواهند کرد.
وی اضافه کرد: مشکل عمده ما در بخش محصولات کشاورزی بحث توزیع است که باید مدیریت و نظم بر مسائل آن حاکم باشد.
به گزارش ایرنا، در ادامه این جلسه حاضران به بیان نظرات پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند.
آذربایجان غربی دارای ۶۰ هزار هکتار باغ سیب درختی است که ۵۰ درصد مساحت باغات این منطقه است و سالانه بیش از ۱.۲ میلیون تن محصول از این باغات تولید و روانه بازار می شود.
نظر شما