به گزارش روز شنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فریده فرخی افزود: در بیمارستان امام رضا ۱۸ تخت بستری و هشت تخت آی.سی.یو در بیمارستان قائم ۱۲ تخت بستری و ۶ تخت آی.سی.یو و در بیمارستان هاشمی نژاد ۶ تخت بستری و۲ تخت آی. سی. یو در نظر گرفته شده است تا بتوان در زمان لازم به مادران باردار مبتلا به کرونا خدمات مناسبی ارائه داد.
وی ادامه داد: تعیین یک کارشناس مامایی برای پیگیری مادر پرخطر در هر شیفت در هر سه بیمارستان به منظور رصد نحوه پذیرش، بستری، اقدامات و اجرای به موقع دستور پزشکان، آموزش و گزارش ترخیص بیمار و گزارش دهی تمامی موارد به کارشناس mcmc برای اقدامات بعدی در حال انجام است.
مسوول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص هماهنگیهای لازم با معاونت بهداشتی برای خدمات رسانی بهتر به مادران باردار گفت: تعیین درمانگاههای سطح ۲ برای متخصصان زنان، داخلی، عفونی و بخش رادیولوژی و اعلام به معاونت بهداشتی برای هماهنگی با آن مراکز برای ارائه مراقبت ها به مادران باردار کووید طبق پروتکل به منظور نظارت بهتر بر درمان سرپایی مادران و پیشگیری از هرگونه تعلل و تاخیر در مراجعه به بیمارستانها انجام شده تا از کیفیت مطلوب خدمات رسانی به مادران باردار اطمینان حاصل شود.
فرخی به اهمیت تزریق دز سوم واکسن کرونا در مادران باردار اشاره کرد و افزود: سیاست ما در معاونت درمان این است که به مادران باردار توصیه می کنیم برای تکمیل واکسیناسیون حتما مراجعه کنند و اگر منع تزریق واکسن وجود داشته باشد توسط کارشناسان بهداشت به آنها گفته میشود و از این حیث مادران نگرانی نداشته باشند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
هم اکنون از ۳۳ شهرستان خراسان رضوی، مشهد و ۶ شهرستان دیگر استان از نظر شیوع کرونا در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۷ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
در حال حاضر از میان ۳۳ شهرستان در خراسان رضوی، هفت شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۷ شهرستان در شرایط زرد قرار دارند.
بنا بر آخرین اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول ۲۴ ساعت گذشته ۵۷ تن بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند و مجموع جانباختگان به ۱۳۲ هزار و ۶۸۱ تن رسید.
از دیروز تا امروز ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۹۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۲ هزار و ۲۶۲نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۷۰۷ تن رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۵۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شدهاند، ۲ هزار و ۸۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۴۵ میلیون و ۲۰۲هزار و ۵۹۲آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هم اکنون ۶۱ میلیون و ۲۰هزار و ۴۸۷ دُز اول، ۵۴ میلیون و ۴۰۵هزار و ۲۴۲ دُز دوم و ۱۹میلیون و ۲۲هزار و ۵۴۰ دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۳۴ میلیون و ۴۴۹هزار و ۲۷۰ دز رسیده است.
طی شبانه روز گذشته ۳۱۲ هزار و ۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
هم اکنون ۷۷ شهرستان کشور در وضعیت قرمز قرار گرفته اند. ۱۷۹ شهرستان نارنجی، ۱۸۱ شهرستان زرد و ۱۱ شهرستان در وضعیت آبی هستند.
نظر شما